Τhe Bachelor: Άλλος άνθρωπος πριν 7 χρόνια η Αναστασία Βοσκανίδου
Media

Τhe Bachelor: Άλλος άνθρωπος πριν 7 χρόνια η Αναστασία Βοσκανίδου

The Bachelor: Η Αναστασία Βοσκανίδου -που οι άλλες διαγωνιζόμενες τη φωνάζουν Σία- είναι μία από τις «νύφες» που θέλουν να κλέψουν την καρδιά του Παναγιώτη Βασιλάκου.

Η Αναστασία είναι μία γνώριμη φυσιογνωμία, αφού πριν από δύο χρόνια συμμετείχε στο Greece’s Next Top Model, όμως οι τέσσερις κριτές δεν της έδωσαν το πολυπόθητο εισιτήριο για τη φάση του bootcamp λόγω των αισθητικών παρεμβάσεων που είχε κάνει στο πρόσωπό της.

Η Σία Βοσκανίδου είχε αποκαλύψει στην κάμερα του Ευτυχείτε για τις πλαστικές της : «Δε με είχαν περάσει στο GNTM για τις πλαστικές. Είμαι υπέρ της πλαστικής. Έχω κάνει τη μύτη μου, έχω φτιάξει τα δόντια μου. Είχα στήθος, δεν ήταν ότι ήμουν τελείως πλάκα, απλά ήθελα λίγο παραπάνω. Έτσι για να φαίνονται πιο ωραία τα ρούχα. Είχα δεχτεί πολύ αυστηρή κριτική για τις πλαστικές. Είδα όμως ότι είχαν περάσει κάποιες κοπέλες στο σπίτι που είχαν πλαστικό στήθος. Δεν πίστευα ποτέ ότι θα πάω στο GNTM και θα με απορρίψουν γιατί πιστεύω ότι έχω τις αναλογίες για μοντέλο»!

Βέβαια, δεν ήταν η πρώτη φορά που εμφανίστηκε στην τηλεόραση μέσα από το GNTM, αλλά είχε πάρει μέρος στα καλλιστεία και είναι άλλος άνθρωπος!

Πράγματι δεν θυμίζει σε τίποτα την εντυπωσιακή γυναίκα που βρίσκεται στο σπίτι του The Bachelor!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved