Ζυγούλη: Αποκαλύπτει πρώτη φορά: «Κατάλαβα ότι εγώ δεν είχα θέση στο GNTM»
Media

Ζυγούλη: Αποκαλύπτει πρώτη φορά: «Κατάλαβα ότι εγώ δεν είχα θέση στο GNTM»

To όνομα της Κάτιας Zυγούλη ήταν από τα πρώτα που είχαν πέσει στο τραπέζι μετά την αποχώρηση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου, ωστόσο η συνεργασία δεν ευοδώθηκε!

Σε πρόσφατη συνέντευξή της η Κάτια αναφέρει για πρώτη φορά τον λόγο.

«Όταν πήγα να κάνω το δοκιμαστικό, το είχα φανταστεί αλλιώς. Όταν το είδα αργότερα στην τηλεόραση, κατάλαβα ότι δεν είχα θέση εγώ εκεί. Θα γυρνούσα στενοχωρημένη σπίτι μου. Το βρήκα σκληρό. Μιλάω για όλο το concept της εκπομπής και όχι για τους ανθρώπους που συμμετέχουν»


Ως μοντέλο, τι συμβουλή έδινες στα παιδιά που θέλουν να ασχοληθούν με το χώρο του μόντελινγκ;
«Κάποιος πρέπει να το θέλει πάρα πολύ, να προσπαθεί και το βασικότερο να μην επιχειρεί να μοιάσει σε κανέναν. Να δει τι τον ή τη διαφοροποιεί από το σύνολο, να δουλέψει και να το τονίσει. Να στηριχθεί στο διαφορετικό του. Είναι πολύ σημαντικό επίσης να υπάρχει πείσμα και υπομονή»

Εσύ θυμάσαι το λόγο που σε έκανε να ασχοληθείς με αυτόν το χώρο;

«Δεν ξέρω να σου πω. Νομίζω ότι ήρθε από μόνο του στη ζωή μου. Ή μάλλον ήταν σαν να υπήρχε πάντα στη ζωή μου. Μπορώ να σου πω ότι ένα από τα πράγματα που ευχαριστήθηκα ήταν τα ταξίδια. Από το μόντελινγκ έμαθα πολλά. Έβγαλα χρήματα, αλλά έμαθα και τόσα πολλά. Είναι ανεκτίμητα τα μαθήματα που πήρα».

Σκέφτηκες ποτέ να δημιουργήσεις κάτι δικό σου πάνω στη μόδα;

«Όχι ως μοντέλο, αλλά ως μαμά. Κάποια στιγμή που - έψαχνα για τα μωρά μου ρούχα και δεν έβρισκα, από θέμα πρακτικότητας ή υφασμάτων, είχα σκεφτεί να κάνω μια δική μου σειρά. Αλλά, τελικά, δεν προχώρησε η ιδέα», λέει η ίδια στο 7 μέρες Tv.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved