Άγριες Μέλισσες: Ο «Κλεομένης» μετακομίζει από το Διαφάνι στον Πλάτανο!
Media

Άγριες Μέλισσες: Ο «Κλεομένης» μετακομίζει από το Διαφάνι στον Πλάτανο!

Ο εξαιρετικός, θεατρι­κός κυρίως, ηθοποιός Θανάσης Κουρλαμπάς, πρωταγωνιστεί με μια πλειάδα ηθοποιών στη νέα καθημερινή κωμική σειρά της ΕΡΤ1 «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο», που γυρί­ζεται στα Καλάβρυτα και στη μαγευτική Ζαχλωρού!

Πριν από αυτό όμως, τον απολαμβάναμε ως Κλεομένη στις Άγριες Μέλισσες. Όπως λέει όμως και ο ίδιος, αν και θα του λείψει η "παρέα" του στο Διαφάνι, είναι πολύ χαρούμενος πλέον που είναι Πλατανιώτης.

- Από το Διαφάνι στον Πλάτανο. Πάλι σε χωριό... θα ξεχειμωνιάσετε. Τι σας κέντρισε το ενδιαφέρον στη συγκεκριμένη σειρά και αποφασίσατε να γίνετε φέτος Πλατανιώτης;

"Το ανατρεπτικό και πλούσιο σε χαρακτήρες και πλοκή σενάριο του Άγγελου Χασάπογλου, η σκηνοθετική ομάδα, με κορυφή τον Ανδρέα Μορφονιό, που ήθελα διακαώς να δουλέψω μαζί του, ο Πέτρος Φιλιππίδης και όλοι οι υπόλοιποι σπουδαίοι ηθοποιοί. Και το γεγονός επίσης ότι ξαναγυρνάω έπειτα από πολλά χρόνια στο δημόσιο κανάλι μας".

- Πείτε μας λίγα λόγια για τον ρόλο σας...

"Ο Ηλίας είναι ο παντοπώλης του Πλάτανου και ο... όχι πάντα έντιμα διεκδικητής του προεδρικού αξιώματος της κοινόητας Πλατάνου! Είναι ο μόνιμος αντίπαλος του κοινοτάρχη Παρακσκευά (Πέτρος Φιλιππίδης) και θα κάνει τα αδύνατα δυνατά να του πάρει την καρέκλα".

- Θα σας βλέπουμε για λίγο παράλληλα και ως Κλεομένη στις «Αγριες μέλισσες». Πόσο δύσκολο ήταν να τα συνδυ­άσετε και τα δύο; Έχετε τελειώσει τα γυρίσματα σας στις «Μέλισσες»;

Περίπου μέχρι τα μέσα του φθινοπώρου ο Κλεομένης θα εξακολουθεί να "ενοχλεί"! Η υπέροχη συνύπαρξή μου με τους αγαπημένους στο Διαφάνι έχει τελειωθεί από τον Ιούλιο, που είχα το τελευταίο μου γύριαμα. Δεν συνέπεσαν τα γυρίσματα των δυο σειρών. Είναι μια υπέροχη παρέα που θα μου λείψει. Αλλά μπήκα σε μια εξίσου εκπληκτική, αυτή του Πλάτανου! Και νιώθω τυχερός!».

Πηγή: Τηλέραμα

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved