Καφέ της Χαράς: Δεν πάει ο νους σας ποια εισβάλλει στη σειρά - Κόρη ηθοποιών
Media

Καφέ της Χαράς: Δεν πάει ο νους σας ποια εισβάλλει στη σειρά - Κόρη ηθοποιών

Στη Φωλιά των Κου Κου: Ένα κουίζ στην πρωινή εκπομπή του Star, ήταν αρκετό για να μάθουμε ποια ηθοποιός εισβάλλει στο Καφέ της Χαράς.

Η κωμική σειρά του ΑΝΤ1, Καφέ της Χαράς, αναμένεται να επιστρέψει μέσα στον Σεπτέμβριο, μαζί με το νέο πρόγραμμα του σταθμού προβάλλοντας καινούργια επεισόδια.

Η αγαπημένη κωμωδία των Χάρη Ρώμα - Άννας Χατζοσοφιά επέστρεψε την προηγούμενη τηλεοπτική σεζόν, έπειτα από περίπου 15 χρόνια, με καινούργια επεισόδια.

Σε αυτά είδαμε να εισβάλλουν νέοι χαρακτήρες αλλά και κάποιοι από τους ήδη γνωστούς να εξελίσσονται. Ένας από αυτούς είναι ο Μάνος, ο οποίος, μετά τη φυγή της Χαράς και της Βάλιας από το Κολοκοτρωνίτσι, στο πέρασμα των χρόνων ωρίμασε και έκανε σχέση με την Αρετή.

Μία από τις ιστορίες που Θα απασχολήσουν τους τηλεθεατές είναι η επικείμενη... εγκυμοσύνη της Αρετής, που θα αναγκάσει τον Μάνο να την παντρευτεί!

Ωστόσο, άλλη μία ηθοποιός θα εισβάλλει στη σειρά και σύμφωνα με την πρωινή εκπομπή του Star, δεν είναι άλλη από την Όλγα Σκιαδαρέση, την κόρη της Μπέσυς Μάλφα και του Γεράσιμου Σκιαδαρέση.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα εδώ:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved