Άγριες Μέλισσες: To μεγάλο spoiler από τον Προύσαλη
Media

Άγριες Μέλισσες: To μεγάλο spoiler από τον Προύσαλη

Άγριες Μέλισσες Spoiler: Ο ηθοποιός, Γιώργος Σουξές, πέρασε σε αποκαλύψεις για το μέλλον της σειράς.

Ο τηλεοπτικός "Προύσαλης" μίλησε για όσα θα δούμε σύντομα στις Άγριες Μέλισσες.

Τι να περιμένουμε να δούμε από τον δεύτερο κύκλο;

Ο δεύτερος κύκλος επικεντρώνεται στην τιμωρία της Ελένης και στα βάσανα που θα περάσει μέσα στη φυλακή. Βλέπουμε το πώς αντιδρά η ίδια αλλά και το πώς διαλύεται η οικογένεια Σταμίρη, αφού η Ελένη είναι στη φυλακή και η Δρόσω φεύγει και μάλι­στα όχι για τα καλύτερα μέρη. Βλέπουμε, ακόμη, τον Παναγιώτη να επιστρέφει από την Αμερική που είχε πάει, ενώ ο Δούκας κα­ταζητείται. Κάπου κρύβεται αλλά θα τον ανακαλύψει το λαγωνι­κό του χωριού, θέλω, επίσης, να σας πω πως σε αυτή τη σεζόν θα έχω και βοηθό. Ο Προύσαλης θα έχει βοηθό τον εγγονό του Νέ­στορα, ο οποίος κατετάγη στη χωροφυλακή. Ακόμη, θα δούμε νέ­ους έρωτες, που θα αντιμετωπίσουν διάφορες δυσκολίες.

Πώς διαμορφώνεται και εξελίσσεται ο ρόλος του Προύσαλη σε αυτά τα επεισόδια;

Ο Προύσαλης έχει καταλάβει πως δεν μπορεί να κάνει πολλά
πράγματα εάν δεν έχει την πλάτη της εξουσίας. Και προσπαθεί να
επιβιώσει για χάρη της μητέρας του, η οποία είναι κατάκοιτη και
χρειάζεται βοήθεια, θέλει να είναι προσεκτικός και να κυνηγάει
το άδικο, χωρίς όμως να κινδυνεύει ο ίδιος.

Αναγκάστηκε να συλλάβει την Ελένη. Τι συναισθήματα έχει δεδομένου ότι όλο το διάστημα προσπαθούσε να προστατεύ­σει τις αδελφές Σταμίρη;

Όταν ακούει από την Ελένη να ομολογεί το έγκλημα, πέφτει από τα σύννεφα. Δεν ξέρει πώς να το αντιμετωπίσει, θέλει να τη βο­ηθήσει αλλά δεν μπορεί να καλύψει τον φόνο. Στενοχωριέται πο­λύ. Το καθήκον, όμως, είναι πάνω απ' όλα. Από τη στιγμή, όμως, που η Ελένη μπαίνει στη φυλακή, ο Προύσαλης δεν μπορεί να την προστατεύσει και η Ελένη θα περάσει δύσκολα.

Θα στραφεί εναντίον της ή θα είναι από εκείνους που θα της δώσουν ελαφρυντικά;

Δεν θα στραφεί εναντίον της Ελένης ο Προύσαλης. Θεωρεί πως είναι καλά κορίτσια οι αδελφές Σταμίρη και ήξερε και τον πατέρα τους. Δεν πιστεύει πως ήταν αγρίμια και έκαναν φόνο. θα καταθέ­σει, φυσικά και στο δικαστήριο με έναν τρόπο υπέρ της, εκτός εάν τον στριμώξουν, γιατί ο Προύσαλης δεν μπορεί να πει ψέματα.

Τι θα δούμε κατά τη διάρκεια της δίκης;

Η οικογένεια Σεβαστού έχει πάρει έναν πολύ καλό δικηγόρο και η κατάσταση για την Ελένη είναι δύσκολη. Και επειδή εκείνη θέ­λει να καλύψει τις αδελφές της, δεν θα πει ό,τι συνέβη εκείνο το βράδυ. Το παίρνει όλο πάνω της.

Παράλληλα, ο ίδιος βοηθάει τον Νέστορα να μάθει το πα­ρελθόν του Κυπραίου. Θα καταφέρουν να φτάσουν στην αλήθεια;

Ναι, θα καταφέρουν να φτάσουν στην αλήθεια. Ωστόσο, απαγο­ρεύει στον Νέστορα να πάρει τον νόμο στα χέρια του. Ερχεται, όμως, μία ανατροπή που τους προλαβαίνει και τους δύο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved