The Bachelor: Το ραντεβουδάκι του Βασιλάκου με την Αντζελίνα και η αντίδραση
Media

The Bachelor: Το ραντεβουδάκι του Βασιλάκου με την Αντζελίνα και η αντίδραση

Χαμός στο νέο επεισόδιο του Bachelor!

Το χτεσινό επεισόδιο του «Τhe Bachelor» τα είχε όλα: παιχνίδι, έρωτα, συγκίνηση, πάθος, διεκδίκηση, εξομολογήσεις, ανατροπές, ζήλεια, ίντριγκα και φυσικά πολύ ρομαντισμό. Ο Παναγιώτης έπαιξε με τις κοπέλες ένα παιχνίδι ερωτήσεων για να δει με ποια ταιριάζει περισσότερο και αφού κέρδισε η Αναστασία, βγήκαν σε ένα πολύ ρομαντικό δείπνο στο οποίο ήρθαν πολύ κοντά.

Στη συνέχεια ο Παναγιώτης κάλεσε σε ραντεβού τη Μαγδαληνή – προς έκπληξη όλων των υπόλοιπων γυναικών – και πήγαν για ιππασία και πικ νικ σε μια ειδυλλιακή τοποθεσία. Εκεί η Μαγδαληνή του εκμυστηρεύτηκε την προσωπική της ιστορία και ο Παναγιώτης σάστισε. Δεν ένιωσε ότι βρήκε την κατάλληλη στιγμή να της δώσει το τριαντάφυλλο, αφού το ραντεβού τους ήταν αρκετά συναισθηματικά φορτισμένο, όμως λίγες ώρες αργότερα ο Παναγιώτης προσέφερε το τριαντάφυλλό του στη Μαγδαληνή, μπροστά σε όλα τα κορίτσια στη βίλα του Bachelor. H Aντζελίνα διεκδικεί σθεναρά τον Παναγιώτη, κυρίως δημιουργώντας αντιπαλότητες στο σπίτι χάρη στην εκρηκτική της προσωπικότητα. Ένας μεγάλος καβγάς ξεσπάε ανάμεσα σ’ εκείνη και την Εριέττα, ο οποίος δεν δείχνει να έχει τελειωμό.

Η Αντζελίνα θα τα καταφέρει και θα βγει με τον Παναγιώτη Βασιλάκο, τι θα συμβεί όμως μέσα στο σπίτι; Δείτε πλάνα από το νέο (24-09) επεισόδιο!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved