Χάρης Ρώμας: Η αποκάλυψη για την αμοιβή της Μουτίδου για το Καφέ της Χαράς!
Media

Χάρης Ρώμας: Η αποκάλυψη για την αμοιβή της Μουτίδου για το Καφέ της Χαράς!

Ο Χάρης Ρώμας ήταν καλεσμένος στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και στο The 2night Show του ΑΝΤ1 και αναφέρθηκε στην Σοφία Μουτίδου για την απουσία της από το «Καφέ της Χαράς» και την αμοιβή που ζήτησε για να επιστρέψει στη σειρά.

Ο Χάρης Ρώμας είπε χαρακτηριστικά στον Γρηγόρη Αρναούτογλου: «Tη συμπαθώ πάρα πολύ και θα συνεχίσω να την συμπαθώ. Είναι εξαιρετική ηθοποιός και κάναμε μαζί, γιατί έβαλε το δικό της στοιχείο αλλά και εμείς μαζί γράψαμε με την Άννα, έναν φοβερό ρόλο που εκεί ξεκίνησε ουσιαστικά η καριέρα της Σοφία δυνατά. Η δασκάλα στο «Καφέ της Χαράς». Δεν ήμασταν υποχρεωμένοι να την επαναφέρουμε. Είχε φύγει από τον δεύτερο κύκλο και δεν υπήρχε στον τρίτο. Το λέω γιατί τώρα κάποιοι θαυμαστές ή φίλοι της γράφουν, «Καφέ χωρίς την δασκάλα δεν γίνεται». Πως δεν γίνεται; Γινόταν και τότε.»!

Και τόνισε: «Αλλά με μεγάλη χαρά, όταν ξαναβρεθήκαμε, της είπα ότι θέλουμε να γράψουμε, της το εξήγησα, της το είπα και η ίδια μού εξήγησε ότι, εφόσον βρίσκεται σε μια καθημερινή εκπομπή, υπάρχουν αυτές οι δεσμεύσεις οι χρονικές. Όταν θα πρέπει να φύγεις στη 1 από το γύρισμα και τελειώνεις στις 6… Μπορεί να έγιναν συζητήσεις με την παραγωγή, οικονομικές και πράγματι να ζήτησε λεφτά που δεν ήθελαν να της δώσουν, αλλά από τη στιγμή που μπαίνει το θέμα του ωραρίου, που δεν θα φτιάξεις για έναν ηθοποιό όλο το πρόγραμμα των άλλων 19 βασικών ρόλων… Της εξηγώ ότι δεν υπάρχει λόγος να μπούμε στο επόμενο βήμα, αφού είναι τα πράγματα.»!

Και υπογράμμισε ο Χάρης Ρώμας: «Δεν την θυμάται αυτή την συζήτηση. Μπορεί να είναι και έτσι. Έτσι θα είναι για να το λέει, εγώ όμως της εξηγώ κάτι που μοιάζει πολύ λογικό. Ρε παιδί μου δεν γίνεται, εφόσον είναι έτσι τα πράγματα. Τώρα μου κάνει εντύπωση γιατί να θέλεις, σε μια εποχή όπως αυτή που ζούμε, να βγάλεις προς τα έξω το πρόσωπο ενός καλλιτέχνη ή ανθρώπου που ζήτησε πολλά λεφτά και δεν της τα έδωσαν. Αυτό εγώ το θεωρώ πρόκληση. Γιατί να θέλεις να το κάνεις σημαία αυτό; Για να δηλώσεις πως εγώ πληρώνομαι πολύ; Μα σε αυτή την εποχή; Και αυτό είναι πραγματικά κάτι το οποίο νομίζω πως είναι πιο προσωπικό. Δεν παύω να λέω πως την αγαπώ και την εκτιμώ και θα ήθελα να δουλέψουμε»!

©2010-2023 Gossip-tv.gr - All rights reserved