Το Καφέ της Χαράς: Ο Πώποτας ξεκινά έναν ανελέητο πόλεμο!
Media

Το Καφέ της Χαράς: Ο Πώποτας ξεκινά έναν ανελέητο πόλεμο!

Το Καφέ της Χαράς: H συνέχεια της σειράς ήρθε με φόρα και πάλι στο νέο πρόγραμμα του Ant1 με τις εξελίξεις να συναρπάζουν.

Ο Περίανδρος αποφασίζει να δώσει ένα μάθημα στη Στέλλα και στη Βάλια, απομακρύνοντας από το χωριό τον Δημήτριο, γεγονός που δεν αρέσει στη Βάλια.

Τότε εκείνη πείθει τη Στέλλα να ζητήσουν συγγνώμη στον πρώην δήμαρχο, ώστε να το αποτρέψουν, με τον Περίανδρο να τους κηρύττει επίσημα τον πόλεμο. Περίανδρος μετά τον δημόσιο εξευτελισμό που υπέστη από τη Στέλλα, αποφασίζει να αναλάβει δράση.

Σε πρώτη φάση, καταγγέλλει στη Μητρόπολη τον Δημήτριο για τη συμμετοχή του στο μιούζικαλ «Λουιζιάνα», που ανέβηκε στο «Καφέ της Χαράς», και εκείνος καλείται να δώσει εξηγήσεις. Αυτό το νέο δεν αργεί να φτάσει στα αυτιά της Βάλιας, η οποία αναστατώνεται στη σκέψη και μόνο άτι ενδέχεται να τον μεταθέσουν σε εκκλησία άλλου χωριού.

Συγχρόνως, όμως, αναστατώνεται και ο Μάνος, λόγω της στάσης που κρατά η Βάλια για το παραπάνω συμβάν. Τότε εκείνη κατηγορεί τη Στέλλα, λέγοντας της πως, αν δεν έκανε ερωτική επίθεση στον Πωποτά δεν θα συνέβαινε τίποτα, και την παροτρύνει να πάνε στο σπίτι του άντρα, για να τους ζητήσουν συγγνώμη .Όπως και γίνεται. Μόνο που εκείνος έχει διαφορετικά σχέδια.

Ο Περίανδρος λέει στις δύο γυναίκες πως θα δεχτεί τη συγγνώμη της Στέλλας μόνο εάν την εκφράσει δημόσια, δηλαδή μπροστά σε όλους τους κατοίκους του χωριού. Αν και στην αρχή η Στέλλα έχει κάποιες ενστάσεις, τελικά πείθεται από τη Βάλια να το κάνει.

Λίγο αργότερα, λοιπόν, όλοι οι κάτοικοι του χωριού έχουν συγκεντρωθεί στον προαύλιο χώρο του δημαρχείου, για να παρακολουθήσουν το σόου εξιλέωσης, με τον Περίανδρο να τραβάει την ταπείνωση της Στέλλας στα άκρα. Ανάμεσα σε άλλα, της ζητάει να πέσει στα γόνατα και να ζητήσει ταπεινά συγγνώμη, αλλά εκείνη αρχίζει να αντιδρά.

Γεγονός που προκαλεί δράσεις και σε άλλους κατοίκους του χωριού με αποτέλεσμα να χωριστούν σε σεξιστές και φεμινισιές.

Κι ενώ επικρατεί φασαρία, Ο Περιάνδρος ζητάει από όλους να σταματήσουν τονίζοντας ότι αυτή είναι η απόδειξη ότι οι ξένες , δηλαδή η Στέλλα και η Βάλια, ήρθαν Κολοκοτρωνίτσι για να προκαλέσουν πόλεμο.

Πηγή: My tv

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved