Ήλιος-Αποκλειστικό:Ο γιατρός Ελευθερίου,η αλλαγή στην εμφάνιση και ο κόντρα ρόλος
Media

Ήλιος-Αποκλειστικό:Ο γιατρός Ελευθερίου,η αλλαγή στην εμφάνιση και ο κόντρα ρόλος

Ήλιος: Μετά τη μεγάλη επιτυχία που σημείωσε με την καθηλωτική του ερμηνεία στη σειρά που συγκλόνισε το Πανελλήνιο «Κόκκινο Ποτάμι», ο Δημήτρης Τσολάκης, ήρθε με ρόλο – έκπληξη στη νέα αστυνομική – κοινωνική σειρά του Ant1 «Ήλιος».

Ο ηθοποιός μιλά αποκλειστικά στο gossip-tv για το νέο του ρόλο, πώς έγινε η πρόταση, πώς είναι τα γυρίσματα με τα μέτρα ενώ μας αποκάλυψε και την αλλαγή στην εμφάνισή του για τις ανάγκες του ρόλου.


- Από την σειρά Κόκκινο Ποτάμι, μέσα από οποία έγινε ευρέως γνωστός, τη φετινή τηλεοπτική σεζόν σε απολαμβάνουμε στη νέα σειρά του Ant1 «Ήλιος». Πώς βρέθηκες στη σειρά;
«Να είναι καλά το «Κόκκινο Ποτάμι». Με είδαν από την παραγωγή, με πρότειναν και αφού με είδαν, διαπίστωσαν πως αυτός ήταν ο ρόλος που θα μου ταίριαζε. Υποδύομαι τον Νίκο Ελευθερίου, είναι γιατρός, ένας άνθρωπος της περιπέτειας αλλά κυρίως της επιστήμης του, οπού έχει βάλει στόχο ζωής να ζήσει έξω και να βοηθήσει όσο μπορεί στις δύσκολες περιπτώσεις. Είναι στην Αφρική, επιστρέφει στην Ελλάδα για κάποιες υποθέσεις, τις οποίες αυτή τη στιγμή δεν μπορώ να αναφέρω. Έχω την τύχη να συμμετέχω σε αυτή την πολύ ενδιαφέρουσα δουλειά. Το κλίμα είναι υπέροχο, υπάρχει συνεννόηση και αυτό είναι ιδανικό».

O κόντρα ρόλος!
«Είναι εντελώς κόντρα ρόλος, δεν έχει καμία σχέση το αγρίμι από το Κόκκινο Ποτάμι με τον επιστήμονα του Ήλιου, τον άνθρωπο της ιατρικής και των τύπων, Είναι δυο ρόλοι εκ διαμέτρου αντίθετοι. Αυτή είναι η μαγεία της δικής μας δουλειάς»


- Πώς είναι τα γυρίσματα λόγω κορονοϊού;
«Τηρούμε όλα τα μέτρα σεμνά και με προσοχή. Φοράμε συνεχώς μάσκα και την βγάζουμε μόνο κατά τη διάρκεια της λήψης. Υπάρχει πολύ φροντίδα από την παραγωγή γιατί άπαξ και συμβεί κάτι τα πράγματα πάνε πολύ πίσω. Έχουμε ευθύνη ο ένας για τον άλλον. Χρειάζεται ακόμη μεγαλύτερη προσοχή»

- Μεγάλο μέρος των γυρισμάτων πραγματοποιήθηκαν στην Καβάλα
«Ήμασταν τυχεροί αφού η Καβάλα είναι μια πόλη μαγική. Την ευχαριστηθήκαμε, κάναμε γυρίσματα σε πολύ όμορφα μέρη με ωραία ατμόσφαιρα»

Τα γυρίσματα στην Καβάλα


- Πόσο αγχωτικό είναι που η σειρά η δική σας δίνει lead in στις Άγριες Μέλισσες, μια σειρά που συνεχίζει να σημειώνει απίστευτα υψηλά νούμερα τηλεθέασης;
«Είναι λίγο αγχωτικό αυτό και παίζει μεγάλη σημασία. Είναι μια πολύ μεγάλη παραγωγή, έχουμε μεγάλη αγωνία και οι άνθρωποι που έχουν αναλάβει αυτή την πρωτοβουλία είναι σε τεντωμένο σκοινί, είναι μεγάλος ο ανταγωνισμός. Πάμε βήμα βήμα. Το ότι γίνεται μια επένδυση όμως είναι ελπιδοφόρο και φυσικά το τηλεοπτικό κοινό αυτό το αντιλαμβάνεται και μας ανταμείβει»

- Η σειρά είναι καθημερινή. Πώς είναι για σένα το καθημερινό, δεδομένου ότι το Ποτάμι έπαιζε μια φορά την εβδομάδα;
«Είναι εντελώς διαφορετικό. Άλλος κόσμος με άλλες απαιτήσεις, μια άλλη ιστορία. Αυτό όμως που έχει σημασία είναι ότι και σε αυτή τη δουλειά, συνεργάζομαι με ανθρώπους που γνωρίζω και εκτιμώ και έχουμε ξαναδουλέψει μαζί. Το κλίμα είναι όμορφο, η δουλειά αυτή είναι τίμια και με πολύ καλό καστ»

«Διατηρώ τα μακριά μου μαλλιά, κάποια στιγμή μου το πρότειναν αλλά επέμενα να μην τα κόψω, η μόνη διαφορά είναι ότι πάντα θα τα έχω μαζεμένα».


- Σπάνια βλέπουμε σειρές με τέτοιο περιεχόμενο
«Ναι, αλλά έχει πολύ ενδιαφέρον. Το σενάριο είναι καλογραμμένο και σε συνδυασμό με του ηθοποιούς και τα συνεργεία, το αποτέλεσμα θα πιάσει τόπο»

- Πώς σχολιάζεις την επέλαση των realities στην Ελληνική τηλεόραση;
«Ο καθένας κάνει τις επιλογές του και βλέπει αυτά που θέλει. Τα κανάλια κάνουν επενδύσεις σε πιο «εμπορικά» και «εύκολα» και εμείς διαλέγουμε τι θα δούμε. δεν ασχολούμαι και δεν με ενδιαφέρουν αυτά τα realities, Πιστεύω όμως ότι ο κόσμος έχει ανοιχτές κεραίες για τις νέες σειρές και το νέο αυτό άνοιγμα στη μυθοπλασία»

- Ποιες σκέψεις σου περνούν από το μυαλό σε περίπτωση νέου lockdown;
«Στο προηγούμενο lockdown είχα «λαλήσει», ευτυχώς λίγο. Σε πρώτη φάση, ελπίζω να μην φτάσουμε στο σημείο να χρειαστεί και πάλι καραντίνα. Είναι στο χέρι μας, ελπίσω να μην αυξηθούν τα κρούσματα γιατί το ζήτημα είναι σοβαρό. Προσέχουμε και πάμε μέρα με τη μέρα».


- Θεατρικά σχέδια υπάρχουν;
«Η σεζόν είναι στον αέρα. Είναι σε άνω τελεία λόγω της κατάστασης. Θα δείξει ο επόμενος μήνας τι θα γίνει».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved