Άγριες μέλισσες: Το spoiler του Νέστορα - «Συμβαίνει μια τραγωδία»
Media

Άγριες μέλισσες: Το spoiler του Νέστορα - «Συμβαίνει μια τραγωδία»

Άγριες Μέλισσες Spoiler: Παρά τη μεγάλη καριέρα που έχει διαγράψει στον χώρο της τέχνης, ο Παύλος Ορκόπουλος δεν είναι από τους ανθρώπους που περιαυτολογούν.

Ο ήπιων τόνων χαρακτήρας του, όμως, έρχεται σε πλήρη αντίθεση με το ανήσυχο καλλιτεχνικό του πνεύμα και τους ρόλους που υπηρετεί με απόλυτη συνέπεια. Ευτυχώς για εμάς, και τη φετινή σεζόν τον απολαμβάνουμε στη δραματική σειρά εποχής του ΑΝΤ1 «Άγριες μέλισσες», όπου υποδύεται τον ταξίαρχο Νέστορα Φαναριώτη.

Επιστρέψατε στην κανονικότητα και οι απαιτήσεις του κοινού είναι πολύ μεγαλύτερες. Η επιτυχία της περσινής σεζόν δεν αφήνει περιθώρια.

«Οντως όπως τα λέτε και αυτό είναι μια βάση πολύ σημαντική για εμάς. Μας δίνει μια ώθηση γιατί η σειρά έχει αγαπηθεί πολύ. Εισπράττοντας την αγωνία του κόσμου συνειδητοποιούμε τις ευθύνες που έχουμε, αλλά ταυτόχρονα παίρνουμε κουράγιο και δύναμη να συνεχίσουμε το ταξίδι μας για να γίνει ακόμη πιο ενδιαφέρον».

Εκπλήσσεστε και ο ίδιος με τις εξελίξεις;

«Διαβάζοντας τα σενάρια που έρχονται, θέλω να είμαι θεατής. Από εκεί αντιλαμβάνομαι πόσο ενδιαφέρον έχει για τον θεατή αυτό που βλέπω. Εκπλήσσομαι όντως πολλές φορές και ο ίδιος. Το σενάριο είναι πολύ ωραίο και θα δούμε πράγματα συγκλονιστικά. Οσο περνάει ο καιρός θα αυξάνει και το ενδιαφέρον του κοινού γιατί έχουμε αλλαγές στο τοπίο. Η δράση περνάει σε άλλους χώρους όπως το δικαστήριο, θα μπουν νέοι χαρακτήρες και κατ' επέκταση θα έχουμε και νέες συγκρούσει. Αλλάζει ο βηματισμός σεναριακά με νέες προκλήσεις».

Στην τηλεόραση έχω την αίσθηση ότι είχατε να πρωταγωνιστείτε σε δραματική σειρά από το «Χαρά αγνοείται». Είχατε ενδώσει στην κωμωδία.

«Πράγματι. Ηταν πολύ δύσκολος ρόλος. Αυτό το διάλειμμα έπρεπε να γίνει. Και ο τωρινοί δεν είναι καθόλου εύκολοι πέσαμε στα βαθιά».

Κατέχετε την τέχνη της υποκριτικής και την υπηρετείτε με μεγάλη συνέπεια σε ό,τι κι αν κληθείτε να ερμηνεύσετε. Φαντάζομαι ότι αυτό έχει να κάνει πέρα από το ταλέντο και με την πειθαρχία του καλλιτέχνη.

«Σαφέστατα. δεν είναι απλό πράγμα. Και για μένα. όταν λέμε για έναν άνθρωπο ότι έχει ταλέντο, συμπεριλαμβάνει όλα αυτά τα χαρακτηριστικά. Εχει να κάνει με το πώς ψάχνει ο ταλαντούχος άνθρωπος τον ρόλο, πώς στέκεται απέναντι του και πώς εμβαθύνει».

Δηλαδή τον ιχνηλατείτε...

«Ψάχνω πολύ βαθιά να βρω την αλήθεια του. Το θέμα είναι να μην παίζεις αλλά να είσαι».

Πλέον για τους τηλεθεατές είστε ο Νέστορας ή ο ταξίαρχος και χαίρετε μεγάλου σεβασμού να ξέρετε. Πολύς κόσμος συμπάσχει μαζί σας.

«Συμπάσχει και το εκφράζει αυτό καθώς αντιλαμβάνεται ότι ο Νέστορας θα ζήσει στιγμές μοναδικές».

Είναι από τις φιγούρες που λείπουν σήμερα ως πρότυπα. Είναι χαμηλών τόνων, ηθικός, με έντονο το αίσθημα της ευθύνης, δίκαιος.

«Ακριβώς και γι' αυτό χαίρει και της εκτιμήσεως όλων, παίρνει θέση στα πράγματα και συμπαρίσταται στους συνανθρώπους του που τον έχουν ανάγκη. Μπαίνει μπροστά για να δικαιωθούν. Είναι ακριβοδίκαιος και ως έμπειρος άνθρωπος. καθώς έχει περάσει πολλά όντας στρατιωτικός και με ιατρικές γνώσεις, έχει μεγάλο θάρρος και δεν επηρεάζεται. Εχει γνώμη, είναι μέρος του συνόλου και διαισθάνεται ότι περιμένουν από εκείνον να λειτουργήσει προς όφελος της κοινωνίας».

Οσον αφορά στις εξελίξεις, έχουμε πλέον τη μεγάλη αποκάλυψη ότι ο Κυπραίος είναι ο δολοφόνος του γιου του.

«Καταρχάς ο Νέστορας είναι συγκλονισμένος. Σε αυτή τη σχέση συμβαίνει μια τραγωδία που θα πάρει απερίγραπτες διαστάσεις. Ως θεατές θα δούμε σκηνές με το πώς θα οδηγηθούν τα πράγματα μεταξύ τους, που δεν τις φανταζόμαστε. Αυτό μπορώ να το εγγυηθώ».

Ο Νέστορας θα του πει ευθέως ότι πλέον γνωρίζει;

«Ολα θα ειπωθούν. Εκεί που έχει φτάσει πια το πράγμα δεν μένει παρά να ανοίξουν τα χαρτιά τους με προτροπή του Νέστορα, θα δούμε τις ψυχές τους να ανοίγουν μπροστά μας».

Μέχρι να φτάσουμε εκεί όμως ο Νέστορας αυτό που θέλει είναι να τον σκοτώσει με τα ίδια του τα χέρια.

«Αυτό το έχει δηλώσει. Ομως είναι πολυσύνθετο το τι θα συμβεί ενδιάμεσα. Μέχρι να φτάσει εκεί, ο Νέστορας περνάει από τρομερά στάδια».

Είναι διπλή η προδοσία αφού του φέρθηκε σαν να είναι πραγματικός γιος του.

«Βέβαια. Διότι η σχέση τους διαμορφώθηκε έτσι που ο ένας είχε την ανάγκη του άλλου. Ο ταξίαρχος έβγαλε τα πατρικά του αισθήματα και ο Θωμάς ήθελε πολύ να απευθύνεται σε έναν άνθρωπο σαν να είναι πατέρας του».

Ο ενωμοτάρχης έχει καταλάβει τις προθέσεις του Νέστορα.

«Ο Βασίλης θέλει να είναι 100% σίγουρος ότι ο Κυπραίος είναι ο άνθρωπος που υποψιάζεται ο ταξίαρχος. Στη συνέχεια, όταν αποκαλύπτεται η αλήθεια, προσπαθεί να αποτρέψει τον φίλο του και να τον προστατεύσει για να μην υποστεί τις συνέπειες του νόμου. Ομως αυτές οι ψυχές δεν υποτάσσονται».

Αλλο το ηθικό και άλλο νόμιμο...

«Ο Νέστορας έχει χάσει τον γιο του που άφησε μια γυναίκα έγκυο για να μπει μπροστά για την πατρίδα. Το παλικάρι δεν το έκανε για προσωπικό συμφέρον και έχουμε τον άλλον που τον προδίδει».

Ο Κυπραίος θα προσπαθήσει να το σκάσει.

«Ναι. αλλά ο Νέστορας δεν έχει πει την τελευταία του κουβέντα. Και δεν είναι ο μόνος λόγος που θέλει να πάρει εκδίκηση. Ο Θωμάς σκότωσε, εκτός από τον γιο του. και τον συναγωνιστή του που ήρθε να τον βρει. Εκεί ήταν ίο λάθος, γιατί ο ταξίαρχος και ο ενωμοτάρχης άρχισαν να συνδέουν το παζλ και να έχουν τις πρώτες σοβαρές υποψίες. Είχαν ενδείξεις αλλά συνέπεσε κι αυτό».

Τώρα που ο Κυπραίος αρχίζει να υποψιάζεται ότι... τον υποψιάζονται τι κάνει;

«Φέρνει έναν ασφαλίτη από τον Βόλο που το παίζει "ελασίτης" και στήνουν διάλογο στο δωμάτιο του για να ρίξουν στον Νέστορα στάχτη στα μάτια για μια ακόμη φορά. Ο Προύσαλης βοηθάει τον Νέστορα, κάνει έρευνα για εκείνον και αποδεικνύεται το ποιόν του».

Δεν είναι όμως το μόνο νέο που συγκλονίζει τον Νέστορα. Ως άτυπος προστάτης των κοριτσιών, σοκάρεται από την αποκάλυψη ότι η Ελένη είναι φόνισσα.

«Αυτό είναι ένα άλλο χτύπημα και θα δούμε πώς θα δρομολογηθεί. Ο Νέστορας συμπαραστέκεται στα κορίτσια. Αυτό είναι ένα άλλο φορτίο που θα κουβαλήσει».

Ποια είναι η πρώτη του αντίδραση μόλις το μαθαίνει;

«Δεν του αρέσει καθόλου. Το θέμα είναι πώς θα εξελιχθεί η σχέση του5 και τι θα αποφανθεί το δικαστήριο».

Πάντως ο Νέστορας είχε υποψιαστεί στο παρελθόν ότι κάτι μπορεί να κρύβουν οι αδελφές.

«Ναι και έκανε ερωτήσεις και νύξεις στη Δρόσω. Η είδηση δεν τον σοκάρει. Το είχε την άκρη του μυαλού του, όπως και το ότι για να φτάσουν εκεί τα πράγματα κάτι άλλο είχε συμβεί».

Ο εγγονός του και η νύφη θα επιστρέψουν;

«Πράγματι κι αυτό θα δημιουργήσει νέες καταστάσεις μέσα στο γενικότερο πλαίσιο. Η μια εξέλιξη θα φέρει την άλλη. Με ρωτάει ο κόσμος τι θα γίνει με τον έναν ή τον άλλον. Δεν μπορώ να πω, γιατί τότε θα προκύψουν ακόμη περισσότερα ερωτήματα. Αυτό το σενάριο τελικά είναι σαν τη Λερναία Υδρα», είπε στο TV 24.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved