Ντόρα Μακρυγιάννη: «Όλες οι σειρές μπορούν να επιβιώσουν με αξιοπρεπή νούμερα»
Media

Ντόρα Μακρυγιάννη: «Όλες οι σειρές μπορούν να επιβιώσουν με αξιοπρεπή νούμερα»

Η Ντόρα Μακρυγιάννη έρχεται με τον ρόλο της Αλίκης στην σειρά «Ήλιος» του ΑΝΤ1 να καθηλώσει και να κερδίσει για ακόμη μία φορά το στοίχημα της επαγγελματικής επιτυχίας.

Η ίδια μίλησε φετινό ανταγωνισμό και αν την αγχώνει και για το πως βλέπει τη φετινή μυθοπλασία.


Πώς βλέπεις γενικά τη μυθοπλασία φέτος; Ολα τα κανάλια ποντάρουν στο εν λόγω κομμάτι, βλέπουμε και θα δούμε πολλές παραγωγές...
«Είμαι πολύ χαρούμενη που είμαι ξανά στον ΑΝΤ1, που ποντάρει ως κανάλι στη μυθοπλασία, σε νέους ηθοποιούς και σκηνοθέτες, όπως τον Μιχάλη Βογιατζάκη που δουλεύαμε στο «Γυναίκα χωρίς όνομα». Δεν υπάρχει στον ΑΝΤ1 κάποιο πρόγραμμα που να είναι αντίθετο με τις απόψεις μου και τους ηθικούς κανόνες μου».

Το κομμάτι της τηλεθέασης σε αγχώνει; Ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος.
«Εχει γίνει μεγάλο θέμα με τα νούμερα, που εγώ δεν το είχα ποτέ. Η πίτα μοιράζεται, υπάρχουν δουλειές και είναι ευτυχές που υπάρχουν για εμάς τους ηθοποιούς, θεωρώ, λοιπόν, ότι όλες οι σειρές μπορούν να επιβιώσουν με αξιοπρεπή νούμερα. Δεν πειράζει να μην κάνουν 50%, όπως βλέπαμε παλιά».


Η απουσία αυτών των σαρωτικών ποσοστών έγκειται στον πλουραλισμό των προγραμμάτων;
«Ναι, φυσικά. Ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος, μπορεί να μην έχεις απέναντι σειρά, αλλά ριάλιτι. Ο ανταγωνισμός όμως παραμένει μεγάλος».

Το κοινό που θα δει όμως σειρά θα γυρίσει να δει και ριάλιτι;
«Θεωρώ ότι θα δουν τα πάντα. Είχα πρόσφατα μία συζήτηση με έναν ηθοποιό που έπαιζε στο «Νησί» και μου έλεγε ότι, τότε, απέναντι είχαν ριάλιτι και το είχαν κατατροπώσει, θεωρώ, λοιπόν, ότι αν δώσεις στο κοινό καλές ελληνικές σειρές, θα τις δει, δεν θα πάει να δει τουρκική για παράδειγμα», είπε στο Τύπος TV.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved