Η Φαμίλια: Γνωρίστε τους πρωταγωνιστές της νέας σειράς του ANT1
Media

Η Φαμίλια: Γνωρίστε τους πρωταγωνιστές της νέας σειράς του ANT1

 Ο,τι συμβαίνει σε κάθε ελληνική παραδοσιακή οικογένεια, θα συμβαίνει από 30/09 και στη... «Φαμίλια» του ΑΝΤ1.

Η οικογένεια Αρμαούση, που θα γίνει και δική σας, φιλοδοξεί να σας μυήσει στην τρέλα της!

Γιάννης Αρμαούσης (Πυγμαλίων Δαδακαρίδης)

Ο μπαμπάς. Σπούδασε ηλεκτρολόγος μηχανικός και άνοιξε τη δική του εταιρεία, την «Αρμαούση Home Solutions». Λατρεύει την οικογένεια του, αλλά συχνά πνίγεται από τα πρόβληματα που προκύπτουν στην καθημερινότητα του, μη μπορώντας να τα διαχειριστεί σωστά. Δραστήριος, ενεργητικός, έξυπνος, γκαφατζής, επιπόλαιος, ενοχικός, λίγο αμελής σε ο,τι έχει να κάνει με οικογενειακές υποχρεώσεις... Τη γυναίκα του τη λατρεύει, αλλά όπως τα περισσότερα ζευγάρια μέσα σε μια μακροχρόνια σχέση, και μάλιστα με τέσσερα παιδιά, έχει φτάσει σε ένα τέλμα μαζί της. Σαν κλασικό αρσενικό, βέβαια, θεωρεί ότι δεν υπάρχει λόγος να πάνε σε σύμβουλο γάμου, ότι δεν χρειάζονται τη βοήθεια κάποιου ξένου και πιστεύει ότι η Μαίρη είναι υπερβολική με τη φοβία της ότι οι δυο τους θα χωρίσουν.

Μαίρη Κρητικού (Ιωάννα Ασημακοπούλου)

Η μαμά. Δικηγόρος. Εργάζεται σε ένα μεγάλο δικηγορικό γραφείο, όπου τρέχει όλη μέρα με τις υποθέσεις των μεγαλοδικηγόρων. Μάνα τεσσάρων παιδιών και μια γυναίκα που προσπαθεί να ισορροπήσει την καριέρα της με την οικογένεια. Κόρη μεγαλογιατρού, αποφάσισε να κάνει την... επανάσταση της και να γίνει δικηγόρος! Με το που έβγαλε τη σχολή, όμως, έμεινε έγκυος στα δίδυμα και η δικηγορία έμεινε πίσω. Ωστόσο, επειδή τα διαζύγια τα βλέπει παντού γύρω της, στους πελάτες της. στην οικογένεια της και σχεδόν σε όλες τις φίλες της το βλέπει να 'ρχεται και στην ίδια.

Έλλη Αρμαούση 16 (Μαρίτα Γαγάνη)

Η δίδυμη κόρη. Μαθήτρια λυκείου, που ζει για το «φαίνεσθαι», τη μόδα και τα social media. Την ενδιαφέρει να τσατάρει με τις φίλες της, να ποστάρει το τέλειο story και να βγαίνει βόλτες. Είναι σνομπ, ψώνιο και βασικά στην κοσμάρα της. Επίσης, είναι όμορφη και το ξέρει.

Άννα Αρμαούση 16 (Νεφέλη Οικονόμου)

Η άλλη δίδυμη κόρη. Η Αννα με την Ελλη είναι ετεροζυγωτικά δίδυμα, που σημαίνει ότι μπορεί να γεννήθηκαν μαζί, αλλά δεν μοιάζουν μεταξύ τους. Η Αννα είναι του διαβάσματος, θέλει να είναι πρώτη στην τάξη της και γενικά σε όλες τις δραστηριότητες. Είναι ρομαντική, συνεπής (συχνά πιο συνεπής και από τη μητέρα της), συγκροτημένη, προσγειωμένη, έξυπνη και πειθαρχημένη.

Γιώργος Αρμαούσης 10 (Κωνσταντίνος Σελβιάδης)

Ο γιος της οικογένειας Αρμαούση. Σκανδαλιάρικο ζιζάνιο με μη διαγνωσμένη διάσπαση προσοχής. Παρόλο που δεν θέλει να τον αντιμετωπίζουν σαν μωρό, κουβαλάει μαζί του ένα αστείο κουκλάκι, τον Γουίλι που του μιλάει σαν να είναι φιλαράκι του, προς απορία όλων.

Δέσποινα Αρμαούσης (Υρώ Μανέ)

Η μαμά του Γιάννη και πεθερά της Μαίρης. Χήρα. Ο πατέρας του Γιάννη, ο Θωμάς, ήταν ο πρώτος και μοναδικός της άντρας. Από τότε που αυτός έφυγε από τη ζωή έχει αποσυρθεί από τη δουλειά και αφοσιώθηκε στα οικιακά και στα κτήματα που έχουν. Κι επειδή ουσιαστικά δεν έχει κάτι για να ασχολείται, ασχολείται με την οικογένεια του Γιάννη. Δεν ενέκρινε ποτέ τη Μαίρη (ουσιαστικά τη μητέρα της Μαίρης) και φροντίζει να το δείχνει σε κάθε ευκαιρία, δημιουργώντας εντάσεις. Είναι χρυσοχέρα, μαγειρεύει τα πάντα, «επαγγελματίας» ξεματιάστρα και κλασική Ελληνίδα μάνα.

Τζο Κρητικού (Ιωάννα Μαυρέα)

Η μαμά της Μαίρης και πεθερά του Γιάννη. Δεν χωνεύει καθόλου τον γαμπρό της Γιάννη και τον βρίζει όλη την ώρα. Πιστεύει ότι η κόρη της είναι κελεπούρι (ειδικά με τη μητέρα που έχει) και θα μπορούσε να βρει άπειρους καλύτερους απ' τον Γιάννη, ακόμα και τώρα. Με τον άντρα της (τον μεγαλογυναικολόγο) έχουν χωρίσει εδώ και χρόνια και η Τζο αναζητεί τον επόμενο άξιο σύντροφο της, κάποιον που να μπορεί να σταθεί δίπλα της!

Βαγγέλης Αυγερινός (Νίκος Σταυρακούδης)

Ο ψυχολόγος. Ο Βαγγέλης είναι cool και καταφέρνει με την ηρεμία του να αποσπάσει από το ζευγάρι μια εκ βαθέων ειλικρίνεια που είναι σχεδόν ανακουφιστική. Δεν καταλαβαίνουμε, όμως, ακριβώς τα συμπεράσματα που βγάζει για το ζευγάρι, αφού είναι λίγο αινιγματικός και κρυψίνους.

Στάθης Τσαούσης (Μιχάλης Σαράντης)

Κολλητός του Γιάννη. Εχει συνεργείο αυτοκινήτων, είναι «χύμα στο κύμα», έχει τελειώσει το Λύκειο και είναι λαϊκή περσόνα. Ο Γιάννης τον αγαπάει και κάνει παρέα μαζί του γιατί έχει πλάκα, αλλά και γιατί μαζί του νιώθει πιο νέος. Επίσης, ο Στάθης ασχολείται από χόμπι με τα κομπιούτερ και του αρέσουν τα χακερίστικα. Με τη γυναίκα του, τη Λίτσα, ταιριάζει πολύ.

Λίτσα Τερζάκη (Ελεάνα Στραβοδήμου)

Η γυναίκα του Στάθη. Δουλεύει μανικιούρ - πεντικιούρ, ενώ προτιμάει αλλόκοτα ντυσίματα και χτενίσματα. Τον άντρα της τον είδε, τον ερωτεύτηκε και τον παντρεύτηκε με συνοπτικές διαδικασίες. Ζηλεύει πολύ τον Στάθη και λέει πως θα 'θελε να είχε ένα και δύο και τρία και τέσσερα παιδιά μαζί του όπως έχει κάνει η Μαίρη με τον Γιάννη.

Πηγή TV24

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved