Big Brother:Θυμάστε τον Κώστα Μπόβολο; Τι κάνει σήμερα και πόσο έχει αλλάξει;
Media

Big Brother:Θυμάστε τον Κώστα Μπόβολο; Τι κάνει σήμερα και πόσο έχει αλλάξει;

Το 2001 έκανε την πρώτη του εμφάνιση ως παίκτης του πρώτου και πολυσυζητημένου κύκλου του Big Brother.

Ο λόγος για τον Κώστα Μπόβολο, τρίτος στην τελική κατάταξη του «Big Brother 1», όπου έμεινε 100 μέρες.

O πρώην παίκτης του ριάλιτι εξηγεί ότι μετά το παιχνίδι η αναγνωρισιμότητα και η δημοτικότητα ήταν τεράστιες.

«Για μία διετία υπήρχε υπέρμετρη αναγνωρισιμότητα. Μετά φτάσαμε στο άλλο άκρο, πολλοί μας έβλεπαν με αρνητικό τρόπο... Ευτυχώς για μένα ο στόχος όταν μπήκα στο σπίτι ήταν ξεκάθαρος: να ξεκουραστώ. Ηξερα τι θα συμβεί μετά, δεν άλλαξα, δεν έχασα τον εαυτό μου. Η συμμετοχή μου στο παιχνίδι είναι πια μία ωραία ανάμνηση, ένα ταξίδι που έφτασε στο τέλος του και άφησε όμορφες εμπειρίες», εξηγεί στο Τύπος TV λέγοντας ότι ακόμα και σήμερα έχει επαφή με τον Πρόδρομο, τη Ρέα, την Κατερίνα.

Ο Κώστας, πλέον ένας επιτυχημένος επιχειρηματίας στην Άρτα καθώς έχει δυο δικά του μαγαζιά, τα «Dacosta» και «Dacosta Casa», σχολιάζει τον νέο κύκλο και κάποια από τα επεισόδια που έχει δει.

«Οι παίκτες έχουν επιλεχθεί με τέτοιο τρόπο ώστε να δημιουργούν ίντριγκες. Και μέχρι τώρα το πάνε πολύ καλά. Σαφέστατα, οι περισσότεροι είναι σωστά διαβασμένοι, ξέρουν τι και πώς πρέπει να το κάνουν. Κι εγώ αν είχα δει προηγούμενους κύκλους, δεν θα ήμουν ίδιος», λέει.

Μάλιστα καταλήγει στο ότι ο Ζακ Ιωαννίδης και ο Δημήτρης Κεχαγιάς είναι δύο πρόσωπα που θεωρεί φαβορί καθώς είναι κοινωνικοί και δεν ασχολούνται με καβγάδες.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved