Άγριες Μέλισσες: Ο Μιλτιάδης κάνει απόπειρα αυτοκτονίας!
Media

Άγριες Μέλισσες: Ο Μιλτιάδης κάνει απόπειρα αυτοκτονίας!

Άγριες Μέλισσες: Το μίσος και η αδικία τυφλώνει τον Μιλτιάδη, που αρπάζει το όπλο του και έτοιμος για όλα, σημαδεύει τον Δούκα για να τον σκοτώσει.

Όμως το σχέδιο του αποτυγχάνει καθώς ο Μελέτης θυσιάζεται για να σώσει ιόν Δούκα! Η Ανέτ ουρλιάζει να σώσουν το παιδί της, ο Μιλτιάδης στη φυλακή κάνει απόπειρα αυτοκτονίας και ο Δούκας ορκίζεται εκδίκηση!

Παρά το γεγονός ότι αποδείχτηκε πως ο Γιάννος δεν είχε σχέση με τη δολοφονία του Σέργιου, ο Δούκας συνεχίσει να κατηγορεί τον νεκρό ανιψιό του και ο Μιλτιάδης έχει μέσα του απίστευτο θυμό.

Ξέρει πως όλο το Διαφάνι θα ηρεμήσει αν επιτέλους αν βγει από τη μέση ο Δούκα! Είναι στο σπίτι του και πίνει, ενώ ο Λάμπρος προσπαθεί να τον ηρεμήσει: «Πατέρα, μην πιείς άλλο, σταμάτα», αλλά εκείνος γίνεται έξω φρενών: «Ο Δούκας, ο Δούκας, ο Δούκας! Πάντα αυτοί βρίσκεται πίσω απ' όλα», λέει και φεύγει αποφασισμένα να πάρει τον νομό στα χέρια του και πάει έξω από το σπίτι του αδελφού του.

Ομως την τελευταία στιγμή μετανιώνει και βάζει ξανά το όπλο του στην τσέπη του. Στη συνέχεια πηγαίνει στο καφενείο και ο Παναγιώτης βλέπει το όπλο στη ζώνη του. Δεν λέει όμως τίποτα, αλλά υποψιάζεται πως το κακό θα έρθει...


Η φυγή του Δούκα


Ο Δούκας ειδοποιείται πως έχει βγει ένταλμα σύλληψης για εκείνον και σίγουρος πως πίσω από αυτά κρύβεται ο Νικηφόρος, αποφασίζει από τη μια να γλιτώσει τη φυλακή και από την άλλη να ξεσκεπάσει τις πραγματικές προθέσεις του γιου του.

Έτσι ανακοινώνει στην οικογένεια πως θα εξαφανιστεί για όσο διάστημα χρειαστεί προκειμένου να γλιτώσει την καταδίκη. Η Μυρσίνη πέφτει από τα σύννεφα: «Πού θα πας; Δεν γίνεται να φύγεις και να μας άφησες», του λέει και εκείνος την καθησυχάζει: «Όλα θα πάνε καλά! Εχεις τα παιδιά σου εδώ, θα είναι το στήριγμα σου».

Στη συνέχεια καλεί τον Κωνσταντή και τον Νικηφόρο στο γραφείο του και τους ανακοινώνει τη μοιρασιά της περιουσίας του.

Πηγή: tv24

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved