Αγγελική: Το μεγάλο spoiler ήρθε από τον «Στέφανο» και τον «Παύλο»
Media

Αγγελική: Το μεγάλο spoiler ήρθε από τον «Στέφανο» και τον «Παύλο»

Αγγελική: Μία μητέρα αρχηγός. Τέσσερις γιοι καλά προστατευμένοι. Μία νέα γυναίκα μπαίνει στη ζωή τους, θύμα και θύτης μαζί.

Ένας μεγάλος έρωτας γεννιέται και παλεύει να βρει τη λύτρωση από ένα παρελθόν γεμάτο μυστικά και πάθη.

Η Αγγελική Γρηγορίου (Μαίρη Μηνά) είναι μια νεαρή νοσοκόμα, η οποία μόλις ξεκίνησε να δουλεύει στο σπίτι της οικογένειας Αργυρού. Έχει έρθει για να βοηθήσει στην ανάρρωση της Αθηνάς Αργυρού (Φιλαρέτη Κομνηνού), της κεφαλής της οικογένειας. Η Αθηνά αντιμετωπίζει κάποια προβλήματα υγείας τα οποία προσπαθεί να ξεπεράσει με την καθοδήγηση και την στήριξη της Αγγελικής.

Με την γοητεία, τον επαγγελματισμό και την φαινομενική αθωότητά της, η Αγγελική κερδίζει γρήγορα την εμπιστοσύνη, αλλά και το ενδιαφέρον όλων των μελών της οικογένειας, χωρίς να κινήσει υποψίες για την πραγματική της ταυτότητα και τα κρυφά της σχέδια.

Spoiler από τα τηλεοπτικά αδέρφια Στέφανο και Παύλο

Ο Στέφανος πρόκειται να παντρευτεί την Τζένη. Θα γίνει τελικά αυτός ο γάμος ή θα ανακαλύψει τη σχέση της Τζένης με τον αδελφό του;

«Στα μέχρι τώρα επεισόδια που γυρίζουμε είναι μαζί. Ετοιμάζονται για το γάμο! Πριν από λίγες ημέρες γυρίσαμε τη σκηνή που απέχει χρονικά δύο εβδομάδες πριν από το γάμο. Ο Στέφανος αγαπά αυτήν την κοπέλα»

Δεν έχει καταλάβει ακόμα το χαρακτήρα της; «Όχι! Είναι λίγο νωρίς. Διακρίνεται, επίσης, στα επεισόδια η τεράστια αγάπη στη Δανάη».

Ποια είναι η γνώμη του για την Αγγελική;

«Την εκτιμά και τη σέβεται απεριόριστα. Τη θαυμάζει. Θεωρεί ότι είναι ένα πλάσμα με ήθος, κάτι που είναι σπάνιο στον περίγυρο του», λέει ο Γιώργος Χρυσοστόμου

Θα φανερωθεί η σχέση του Παύλου με την Τζένη;

«Θα σου απαντήσω με τη θεωρία του Χίτσκοκ. Λέει πως όταν βλέπουμε ένα πιστόλι σε μια ταινία, το πιστόλι σε κάποια φάση θα εκπυρσοκροτήσει. Σε οποιαδήποτε σειρά βλέπουμε κάτι παράνομο, η χρησιμότητα του είναι για να φανερωθεί και να λειτουργήσει αρνητικά στους ήρωες. Και εδώ κάτι τέτοιο θα συμβεί»

Ο Παύλος, πάντως, κοντράρεται έντονα με τον Στέφανο...

«Θα κοντραριστούν πάρα πολύ. Ο δεύτερος πυλώνας της σειράς είναι η κόντρα του Στέφανου με τον Παύλο. Θα φθάσει σε οριακό σημείο η σχέση των δύο ηρώων», λέει ο Ιωάννης Παπαζήσης στο 7 μέρες Tv.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved