Oυζουνίδου: «Το φλερτ της Ναταλίας θα φέρει μπελάδες στον γιο της»
Media

Oυζουνίδου: «Το φλερτ της Ναταλίας θα φέρει μπελάδες στον γιο της»

Διαχειρίζεται με δεξιοτεχνία όποιο ρόλο της αναθέσουν και φέρνοντάς τον στα μέτρα της, δίνει υπόσταση σε κάθε ηρωίδα της.

Τη φετινή τηλεοπτική χρονιά η Ελένη Ουζουνίδου επιστρέφει στον ΑΝΤ1 με τη νέα κωμική σειρά «Παρουσιάστε!» και είναι σίγουρο ότι θα τη λατρέψετε. Υποδύεται τη Ναταλία, που στο πρόσωπό της αντικατοπτρίζεται η αθάνατη Ελληνίδα μάνα.

Οι περισσότεροι ρόλοι που έχετε υποδυθεί είναι στο θεατρικό σανίδι. Ο «Αστέρας Ραχούλας» σας σύστησε στο τηλεοπτικό κοινό. Η τηλεόραση για σας τότε ήταν ένα νέο πεδίο εξερεύνησης;

«Οντως. Τη φανταζόμουν λίγο διαφορετική και εξεπλάγην όταν διαπίστωσα ότι είναι ένας χώρος όμορφος και δημιουργικός. Βέβαια είχα την τύχη με το μέρος μου γιατί γνώρισα σπουδαίους συνεργάτες όπως ο Νίκος Κρητικός, ο Ανδρέας Μορφωνιός, ο Αλέξανδρος Πανταζούδης, ο Γιάννης Μπέζος με τον Μιχάλη Βογιατζάκη που σκηνοθετούν από κοινού τη φετινή σειρά. Νιώθω ότι κάνω σινεμά και όχι τηλεόραση. Με πολύ λίγα μέσα, αλλά με πολύ μεράκι και φροντίδα αυτοί οι άνθρωποι κάνουν σπουδαία δουλειά και αγαπούν την τέχνη και τους ηθοποιούς».

Από το «Πέτα τη φριτέζα» στο «Παρουσιάστε!» και πάλι με τον Γιάννη Μπέζο. Κάνετε καλή ομάδα.

«Πράγματι. Επίσης τόσο στον "Αστέρα Ραχούλας" όσο και στη "Φριτέζα" τα κείμενα ήταν του Γιώργου Κρητικού και του Μάκη Πιτταρά και τώρα συνεχίζουμε με τον Μάκη στα κείμενα».

Τώρα που γνωρίζεστε καλύτερα, «έγραψε» τον ρόλο πάνω σας;

«Δεν είμαι σίγουρη. Μπορεί να με είχε στο μυαλό του, αλλά η Ναταλία Μαργαρώνη είναι ένας πολύ διαφορετικός χαρακτήρας από την Τασία και τη Ζαμπέλα».

Θα μας συστήσετε τη νέα σας ηρωίδα;

«Η Ναταλία είναι προσφάτως χωρισμένη και αποφασίζει να πάρει το τροχόσπιτο της και να το τοποθετήσει έξω από το στρατόπεδο που υπηρετεί ο γιος της (Βίκτωρας Πέτσας) για να του προσφέρει τις μαμαδίστικες γαστρονομικές απολαύσεις, να έχει έτοιμα τα ταπεράκια του, να του καθαρίζει τα ρούχα και όλα αυτά τα ωραία. Είναι μέσα σε ένα στρατόπεδο μια γυναίκα μόνη...».

...με δύο διοικητές!

«Ο Λευτέρης Γούλας (Γιάννης Μπέζος) είναι ο διοικητής του σκληροπυρηνικού στρατοπέδου καταδρομέων και ο Θανάσης Σκορδάς (Μανώλης Μαυροματάκης) ο διοικητής του πιο... χαλαρού στρατοπέδου. Η κωμωδία προκύπτει όταν πρέπει οι δύο μονάδες να συγχωνευτούν».

Ο γιος Μαργαρώνης σε ποιο στρατόπεδο είναι;

«Σε εκείνο του Σκορδά και είναι ένα διαφορετικό παιδί τελικά από αυτό που η μητέρα του πιστεύει. Είναι λίγο πιο σκληρός και στρατολάγνος, ενώ η Ναταλία νομίζει ότι είναι το πιο γλυκό αγόρι του κόσμου».

Είναι τόσο σκληρός και μπροστά στη μαμά του;

«Όχι, ακριβώς το αντίθετο. Είναι λίγο... βουτυρομπεμπές ξέρουν για τη μαμά του που έχει εγκατασταθεί έξω από το στρατόπεδο και πέφτει καζούρα. Ομως εκείνη τη σέβονται και τη φλερτάρουν κιόλας. Εχει σουξέ άθελα της. Είναι πολύ γλυκιά, μαλακή γυναίκα».

Θα αναπτυχθεί ειδύλλιο με κάποιον από τους διοικητές;

«Μπορεί να ξαναφτιάξει τη ζωή της και να ξαναερωτευτεί. Θα έρθει πιο κοντά με τον Σκορδά και το φλερτ που θα αναπτυχθεί θα τη βάλει σε περιπέτειες με τον γιο της...».

Η Ναταλία παρακαλάει τους διοικητές να μην ταλαιπωρούν τον γιόκα της;

«Το κάνει πολύ ήσυχα».

Τον πατέρα θα τον δούμε;

«Προς το παρόν όχι».

Οπως τα λέτε θα έχει πολύ γέλιο η υπόθεση.

«Εχει γέλιο, ενδιαφέρον και πολλά και μεγάλα ταλέντα που παρελαύνουν, θα περάσουν πολλοί γκεστ και σίγουρα είναι μια διαφορετική σειρά».

Η προσέγγιση ενός ρόλου που χτίζεται από την αρχή είναι φαντάζομαι πρόκληση, την οποία ο ηθοποιός πρέπει να φέρει εις πέρας.

«Ναι. αλλά είναι και πολύ ευχάριστη. Αυτή είναι η δουλειά μας όσο διαφορετικός είναι ο ρόλος τόσο μεγαλύτερη είναι και η πρόκληση».

Εχετε αποσπάσει το βραβείο πρωτοεμφανιζόμενης γυναίκας ηθοποιού στις «Νύχτες πρεμιέρας», ενώ για την ερμηνεία σας στον «Αριστο», κερδίσατε το πρώτο βραβείο γυναικείας ερμηνείας. Αυτό σας γεμίζει ικανοποίηση, αλλά και ευθύνη;

«Λες με έναν τρόπο στον εαυτό σου συνέχισε, καλά τα πας. Κάτι καλό κάνεις. Τώρα πρέπει να παλεύουμε ακόμη περισσότερο γιατί τα πράγματα γίνονται πιο δύσκολα για μας τους ρομαντικούς που γίναμε καλλιτέχνες για να αλλάξουμε τον κόσμο και όχι για να τον αφήσουμε στάσιμο. Αρχίζουν τα σκουπίδια να επιπλέουν και μας πνίγουν».

Στη σειρά παίζουν πολλοί νέοι ηθοποιοί. Τι θα συμβουλεύετε;

«Είναι παιδιά που αντιμετωπίζουν καθημερινά μεγάλα εμπόδια και δούλεψαν πολύ εκτός θεάτρου και τηλεόρασης. Ξέρουν τη ζωή και τις δυσκολίες των εποχών που ζούμε. Είναι όλα συνειδητοποιημένα, ευαίσθητα, ευσυνείδητα και πολύ ταλαντούχα, οπότε η δουλειά γίνεται πιο εύκολη και η συνεργασία πολύ ευχάριστη και γεμίζω κι εγώ χαρά κι ελπίδα», είπε στο TV24.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved