Άγριες Μέλισσες: Η απεργία πείνας της Λενιώς και τα βασανιστήρια
Media

Άγριες Μέλισσες: Η απεργία πείνας της Λενιώς και τα βασανιστήρια

Άγριες Μέλισσες: Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στα προσεχή επεισόδια.

Η Ελένη περνάει εφιαλτικές στιγμές μέσα στη φυλακή και αποφασίζει να κάνει απεργία πείνας.


Η Ελένη μετά την καταδικαστική απόφαση του δικαστηρίου οδηγείται στη φυλακή οπού θα περάσει το υπόλοιπο της ζωής της. Εκεί, ο Μάνος Βόσκαρης, ο διευθυντής ίων φυλακών, της κάνει τη ζωή κόλαση.

Μάλιστα, τις πρώτες κιόλας ημέρες τη βάζει στην απομόνωση. Εκείνη υπομένει όλα όσα περνάει, καθώς νιώθει πως πληρώνει το τίμημα των πράξεων της. Όταν βγαίνει απ' την απομόνωση, έχει επιτέλους το πρώτο της επισκεπτήριο.

Όμως ο Βόσκαρης συνεχίζει να της κάνει τη ζωή δύσκολη. Το ίδιο βράδυ, η Ελένη καταλαβαίνει με τον πιο εφιαλτικό τρόπο τι θέλει από εκείνη και υπομένει σιωπηλά τα βασανιστήριά του ενώ ταυτόχρονα παλεύει με τις ενοχές της για τα τελευταία τραγικά γεγονότα.

Ωστόσο, σύντομα αντιλαμβάνεται πως η φυλακή έχει πολλούς κινδύνους και έρχεται αντιμέτωπη με τη συγκρατούμενη της, τη Χατζίδου, η οποία έχει κακές διαθέσεις απέναντι της.

Όσο οι μέρες περνούν, η κατάσταση στη φυλακή γίνεται ανυπόφορη. Η Ελένη πείθει τις άλλες κρατούμενες να ξεκινήσουν απεργία πείνας. Με εκπρόσωπο την Ελένη, οι κρατούμενες μεταφέρουν τα αιτήματα τους στον Βόσκαρη, που δείχνει ένα άλλο πρόσωπο, που την ανησυχεί.

Την επομένη μέρα, η Ελένη οδηγείται στο σπίτι του Βόσκαρη για να το καθαρίσει και εκεί πρόκειται να έρθει αντιμέτωπη μ' έναν γνώριμο εφιάλτη. Τη δύναμη ενός άντρα που θέλει να της κάνει κακό.

Πηγή: MYTV

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved