Άγριες Μέλισσες: Η σκηνή που έκανε το twitter να παραμιλά:«Ρεσιτάλ ερμηνείας»
Media

Άγριες Μέλισσες: Η σκηνή που έκανε το twitter να παραμιλά:«Ρεσιτάλ ερμηνείας»

Άγριες Μέλισσες: Μία από τις πιο συγκλονιστικές σκηνές που παρακολουθήσαμε στη σειρά και καθήλωσε το τηλεοπτικό κοινό ήταν αυτή που ο Μελέτης σέρνει στον λάκκο τον Κλεομένη και ο συγκλονιστικός επίλογος του Κλεομένη!

Ο Κωνσταντής και ο Μελέτης στριμώχνουν τον Κλεομένη που αναγκάζεται να φύγει κρυφά με τα λεφτά, υπογράφοντας τα χαρτιά του διαζυγίου.

Ο Μελέτης ακολουθεί τον Κλεομένη και τον οδηγεί με μία τριχιά που τον έχει δέσει και τον σέρνει στον λάκκο! Η ερμηνεία των δύο ηθοποιών και ιδίως του Κλεομένη έκανε το twitter να παραμιλά!

Να σας αναφέρουμε ότι Θανάσης Κουρλαμπάς είχε αποκαλύψει ότι αυτή ήταν η πιο δύσκολη σκηνή: «Η σκηνή με τον Μελέτη στον λάκκο ήταν αρκετά έντονη. Την αντιμετωπίσαμε με πολύ μεγάλη προσοχή. Ο Γιώργος Γεροντιδάκης είναι ένα εξαιρετικό πλάσμα, υπέροχος ηθοποιός και πάνω από όλα ένα υπέροχο παιδί. Έχουμε ταιριάξει πάρα πολύ στις σκηνές μας, είμαι πολύ χαρούμενος που παίζω μαζί του».

Και είχε τονίσει: «Το φινάλε του Κλεομένη είναι από τα πιο δυνατά πράγματα που έχω ζήσει στη δουλειά μου. Υπάρχει μεγάλη ένταση.Το σίγουρο είναι ότι τη μέρα του γυρίσματος έπεσε πολύ κλάμα κι από εμένα και από τους υπόλοιπους που ήταν εκεί. Έχω φωτογραφίες από την τελευταία σκηνή, που είναι κάδρα πολύ έντονου συναισθήματος.Όταν δύο ακραίοι ρόλοι, μόλις τελειώσει το γύρισμα, έχουν φωτογραφία που είναι αγκαλιασμένοι και κλαίνε γιατί αποχαιρετιούνται ως συνάδελφοι, είναι στιγμιότυπο ζωής».

Και όπως είδαμε χθες, 1η Οκτωβρίου ήταν όντως η πιο καθηλωτική σκηνή και ο Θανάσης Κουρλαμπάς αλλά και ο Γιώργος Γεροντιδάκης έδωσαν ρεσιτάλ ερμηνείας και δείτε ξανά τη σκηνή αλλά και τα tweets!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved