Big Brother: Δεν φαντάζεστε ποιος κάνει απόψε εμφάνιση - έκπληξη στο Live
Media

Big Brother: Δεν φαντάζεστε ποιος κάνει απόψε εμφάνιση - έκπληξη στο Live

Big Brother: Συνεργάτης της Κατερίνας Καινούργιου στο ριάλιτι του ΣΚΑΙ.

Πολλές είναι οι εκπλήξεις που επιφυλάσσει ο Big Brother για παίκτες και τηλεοπτικό κοινό στο 6ο live του απόψε στις 21.00. Ο Χάρης Βαρθακούρης θα υποδεχτεί στο πλατό τον παλιό φίλο και συνεργάτη του Ανδρέα Μικρούτσικου, δημοσιογράφο Γρηγόρη Γκουντάρα για να σχολιάσουν μαζί τα όσα συμβαίνουν στο σπίτι του Μεγάλου Αδελφού.

Οι εκπλήξεις όμως δεν μένουν εδώ αφού για πρώτη φορά η ανάδειξη του αρχηγού της εβδομάδας θα γίνει κατά τη διάρκεια του live αιφνιδιάζοντας για μία ακόμα φορά τους παίκτες. Επιπλέον ο Θέμης Κανέλλος σε μία εξομολόγηση στο δωμάτιο επικοινωνίας του Big Brother που δεν θα αφήσει κανέναν ασυγκίνητο.

Απόψε από το σπίτι του Μεγάλου Αδελφού θα αποχωρήσει ένας ακόμα παίκτης. Θα καταφέρει ο Χρήστος Μακρίδης να υπερισχύσει για μία ακόμα φορά; Θα μπορέσει η Ράνια Καραγιάννη να κερδίσει για δεύτερη φορά την εύνοια του κοινού; Πώς θα αντιδράσουν οι τηλεθεατές στην υποψηφιότητα της Ραμόνας Μοροσάνου και ποιον θα επιλέξουν να στηρίξουν με την ψήφο τους;

Η ψηφοφορία του κοινού συνεχίζεται και η κάθε ψήφος μπορεί να κάνει τη διαφορά!

Μυστικά, συμμαχίες και αποκαλύψεις από το σπίτι του Big Brother στο αποψινό live στις 21.00 με οικοδεσπότη τον Χάρη Βαρθακούρη και τον μοναδικό σχολιασμό του Ανδρέα Μικρούτσικου. Κοντά τους η ψυχολόγος Ελπίδα Γεωργακοπούλου.

Δείτε το παρακάτω βίντεο...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved