Elif: Εκτός ελέγχου ο Ταρίκ! Οι απειλές στην Elif και ο φόβος της
Media

Elif: Εκτός ελέγχου ο Ταρίκ! Οι απειλές στην Elif και ο φόβος της

Η Ελίφ μέρα με την ημέρα γίνεται μέλος της οικογένειας Χακτανίρ με τη Ματσιντέ και τη Ρεϊχάν να την προστατεύουν από την άσχημη συμπεριφορά της Βιλντάν.

Ωστόσο, σύμφωνα με τις εξελίξεις που θα παρακολουθήσουμε στα προσεχή επεισόδια, ο Ταρίκ φοβάται πως η πεθερά του θα μάθει την αληθινή ταυτότητα της μικρής και απειλεί την Ελίφ για να μη μιλήσει. Βιλντάν συνειδητοποιώντας πως ο κλοιός στενεύει γύρω της, μιας και η Ελίφ βρίσκεται ανάμεσα στα μέλη της οικογένειας Χακτανίρ, εξοργίζεται.

Αυτόν τον θυμό τον βγάζει με άσχημη συμπεριφορά πάνω στο κοριτσάκι. Η μικρή, όμως, το σκάει και πέφτει τρομαγμένη στην αγκαλιά της Ρεϊχάν, στον κήπο. Η τελευταία και η Βιλντάν έρχονται σε έντονη αντιπαράθεση για την Ελίφ και ο Κερέμ ακούει τις φωνές, τους ζητάει να σταματήσουν και προειδοποιεί τη Βιλντάν να προσέχει τη συμπεριφορά της.

Αργότερα, η Ματσιντέ ζητάει από τη Βιλντάν να ετοιμάσει τον ξενώνα, καθώς το βράδυ θα μείνει εκεί η Ελίφ μαζί με τη Ρεϊχάν. Η γυναίκα, όμως, ανησυχεί γιατί φοβάται μήπως η Ελίφ μιλήσει σε κάποιον. Δεν ξέρει πώς να εξηγήσει στον Ταρίκ την εντολή της Ματσιντέ, καθώς φοβάται την οργή του. Την επόμενη μέρα, η Ρεϊχάν έχει το ρεπό της και θέλει να πάει μια βόλτα με την Ελίφ. Η Γιλντίζτο επιτρέπει, καθώς η Βιλντάν δεν είναι στο σπίτι. Οι δυο τους απολαμβάνουν την ημέρα, αλλά, όταν επιστρέφει η Βιλντάν, θυμώνει επειδή λείπει η μικρή και καλεί τη Ρεϊχάν να γυρίσουν αμέσως.

Την ώρα που η Ρεϊχάν και η Ελίφ περιμένουν το λεωφορείο, περνάει από μπροστά τους ο Κερέμ και τις Παίρνει μαζί του. Παράλληλα, ο Ταρίκ ρωτάει τη Βιλντάν πού είναι η Ελίφ και εκείνη του λέει πως κοιμάται. Όμως τη συγκεκριμένη στιγμή επιστρέφουν ρ Κερέμ με τη Ρεϊχάν και την Ελίφ. Ο Ταρίκ θυμώνει με τα ψέματα της Βιλντάν και τα βάζει μαζί της. Ο άντρας χάνει τον έλεγχο επειδή η Ελίφ είναι συνέχεια με την οικογένεια και έχει και δικό της δωμάτιο, ενώ και η Βιλντάν είναι τρομοκρατημένη.

Το βράδυ, ο Ταρίκ και η Χουμεϊρά έχουν έναν απίστευτο καβγά εξαιτίας της άσχημης συμπεριφοράς του απέναντι της και οι φωνές τους ακούγονται σε όλο το σπίτι. Η Ελίφ τρομάζει και η Ρεϊχάν την πηγαίνει στον κήπο. Όλοι νομίζουν πως η μικρή φοβάται όπως όλα τα παιδιά αλλά εκείνη φοβάται τον Ταρίκ γιατί εξαιτίας του είναι στην έπαυλη. Το πρωί, ο Ταρίκ βλέπει την Ελίφ με τη Ρεϊχάν στην πισίνα, τις πλησιάζει και στέλνει την κοπέλα να κάνει μια δουλειά για να μείνει μόνος του με την Ελίφ.

Ο Ταρίκ διηγείται μια ιστορία τρόμου στη μικρή και την απειλεί. Της λέει πως, αν δεν υπακούει στις εντολές τις δικές tου και της Βιλντάν, είναι καταδικασμένη να έχει ένα κακό τέλος. Η Ελίφ, τρομαγμένη, πηγαίνει στο δωμάτιο της Βιλντάν και κλείνει τπν πόρτα, ενώ κλείνεται ξανά στον εαυτό της, καθώς φοβάται πως, εάν ξαναμιλήσει στον Κερέμ και στη Ρεϊχάν, θα τη σκοτώσουν.

Από την άλλη, ο Ταρίκ μοιάζει να χάνει εντελώς τον έλεγχο της κατάστασης και είναι έτοιμος να κάνει τα πάντα για να μην αποκαλυφθεί πως εκείνος κρύβει την Ελίφ.

Πηγή: MYTV

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved