8 Λέξεις: Εξέλιξη «βόμβα»! Έτσι θα διαλυθεί ο γάμος Βικτώριας-Δημήτρη
Media

8 Λέξεις: Εξέλιξη «βόμβα»! Έτσι θα διαλυθεί ο γάμος Βικτώριας-Δημήτρη

8 Λέξεις: Ο Μιχαήλ βιώνει μία περίεργη περίοδο στην προσωπική του ζωή, αφού η Ρωξάνη και η Λούκια τον εγκατέλειψαν.

Ωστόσο, στα προσεχή επεισόδια του ερωτικού - πολιτικού θρίλερ του ΣΚΑΪ «8 λέξεις», σύμφωνα με το «Μytv», ο ίδιος θα γνωρίσει και θα ερωτευτεί κεραυνοβόλα τη μέλλουσα σύζυγο του πρώην κουνιάδου του, Δημήτρη Αρώνη.

Μάλιστα, προκειμένου να την έχει στο πλευρό του, δεν θα διστάσει να διαλύσει ακόμη και τον επικείμενο γάμο τους! Ο Μιχαήλ μπορεί να βλέπει την πολιτική του καριέρα να πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο, αλλά δεν ισχύει το ίδιο και για την προσωπική του ζωή.

Άλλωστε, όπως ο ίδιος έχει εξομολογηθεί στον Μιλτιάδη και στην Κατερίνα, πάντα επέλεγε λάθος γυναίκες για να τον συντροφεύουν και ποτέ δεν ερωτεύτηκε κεραυνοβόλα. Κάτι όμως που, σύντομα, πρόκειται να ανατραπεί. Στα προσεχή επεισόδια της σειράς, ο Μιχαήλ πηγαίνει σε μία εκδήλωση εφοπλιστών και εκεί συναντάει τη Βικτώρια, από την οποία και γοητεύεται.

Ο άντρας, χωρίς να χάνει χρόνο, της προτείνει να τη γυρίσει στο σπίτι. Επίσης, την προσκαλεί την επόμενη μέρα να δειπνήσουν μαζί, για να γνωριστούν ακόμα καλύτερα, με εκείνη χωρίς δεύτερη σκέψη να ανταποκρίνεται θετικά. Κάποια στιγμή, όμως, π Βικτώρια του εξομολογείται ότι, ενώ της αρέσει η παρέα του, δεν μπορούν να προχωρήσουν παρακάτω, καθώς σύντομα παντρεύεται τον Δημήτρη Αρώνη.

Στην αρχή, ο Μιχαήλ ξαφνιάζεται, αλλά δεν δείχνει να πτοείται από τον επικείμενο γάμο της νεαρής γυναίκας και αποφασίζει να διεκδικήσει μια θέση στη ζωή της, στηριζόμενος στην αμοιβαία έλξη που νιώθουν. Η Βικτώρια, από την πλευρά της, προσπαθεί να αποφύγει το μπλέξιμο, αλλά δεν καταφέρνει να του αντισταθεί. Έτσι, οι δυο τους αποφασίζουν να συναντηθούν κρυφά απ' όλους στο σπίτι της Ναυσικάς, που λείπει στην Κέρκυρα, όπου και αποκαλύπτουν ο ένας στον άλλο τα συναισθήματα τους. Επίσης, μοιράζονται και το αδιέξοδο στο οποίο οδηγούνται με τη Βικτώρια, που είναι έτοιμη να παντρευτεί τον Δημήτρη.

Ύστερα, εκείνη ζητάει ακόμη μία αναβολή του γάμου της με τον τελευταίο, ο Άκης όμως δεν σηκώνει άλλες αναβολές και με αυστηρό τρόπο της λέει ότι ο γάμος θα γίνει κανονικά την προκαθορισμένη ημερομηνία. Κάθε μέρα που περνάει ο Μιχαήλ συνεχίζει να πολιορκεί τη Βικτώρια και είναι αποφασισμένος να κάνει ό,τι χρειαστεί για να διαλύσει αυτόν τον γάμο. Βέβαια, όταν πετύχει τον στόχο του, η οικογένεια Αρώνη δεν θα αργήσει να κηρύξει εκ νέου πόλεμο στον Μιχαήλ!

©2010-2023 Gossip-tv.gr - All rights reserved