Δανάη Μπάρκα: «Τις κακεντρέχειες δεν τις αφήνω να με επηρεάζουν»
Media

Δανάη Μπάρκα: «Τις κακεντρέχειες δεν τις αφήνω να με επηρεάζουν»

Η Δανάη Μπάρκα, το κορίτσι που μοιάζει να είναι η χαρά της ζωής, υποδέχεται τους τηλεθεατές κάθε πρωί μέσα από την εκπομπή της «Πάμε Δανάη» στο ΜEGA.

H ίδια σε πρόσφατη συνέντευξή της μίλησε για την παιδική της ηλικία και για τη μητέρα της Βίκυ Σταυροπούλου.


Η λέξη που χαρακτηρίζει την παιδική της ηλικία είναι: «Ευτυχία. Αυτή η λέξη περιγράφει τα χρόνια εκείνα και την οικογένεια την οποία δημιούργησε η μαμά μου. Επαιρνα από παντού αγάπη χωρίς να με νοιάζει το ποιος, πού και γιατί. Εχω δύο μπαμπάδες, μία μαμά, γιαγιά -είχα παππού- και τους φίλους της μαμάς που συνεισέφεραν όταν εκείνη δούλευε. Εχω ίσως παραπάνω από δύο μπαμπάδες. Εχω μεγάλη οικογένεια. Οικογένεια δεν είναι τα συνδεδεμένα με αίμα άτομα μόνο. Οικογένεια είναι μια μικρή κοινότητα ανθρώπων με στόχο την αγάπη, την αλήθεια και την ένωση. Και όταν συμβαίνει είναι ονειρικό».

Δηλώνει άνθρωπος που έχει πάρει πολλή αγάπη γι' αυτό και η ίδια την δίνει απλόχερα.


Η διασημότητα της μητέρας της Βίκυς Σταυροπούλου ήρθε ξαφνικά στη ζωή τους, όταν η ίδια ήταν μικρή. Στη συνέχεια, πολλές φορές πριν από το όνομα της προηγήθηκε το «α, η κόρη της Βίκυς Σταυροπούλου».

Ξεπερνιέται αυτό άραγε; «Οχι ακόμα, αλλά δεν ξέρω αν πρέπει ή αν θέλω να το ξεπεράσω. Είμαι κόρη της Βίκυς. Είμαι περήφανη γι' αυτό. Τις κακεντρέχειες δεν τις αφήνω να με επηρεάζουν γιατί προέρχονται από ανθρώπους ίσως δυστυχισμένους και κακούς, με τους οποίους δεν θέλω να ασχολούμαι. Θα είμαι πάντα η κόρη της Βίκυς και μακάρι να την κάνω τόσο περήφανη όσο έχει κάνει εμένα η ίδια όλα αυτά τα χρόνια».


Είχε την ευλογία να ζήσει εκ του σύνεγγυς την ποιήτρια Κική Δημουλά. «Δεν μπορώ να περιγράψω σε δυο λόγια αυτή τη σχέση. Είναι ένας θησαυρός που έχω καθώς ήταν πολύ κοντά μας. Ευτυχώς πίσω της άφησε την οικογένεια της και ιδιαίτερα την κόρη της που για μένα είναι "η θεία Ελση" με την ίδια υπέροχη ενέργεια και αγκαλιά. Η Κική Δημουλά είναι η κληρονομιά όλης της Ελλάδας και είμαι ευλογημένη που την είχα στη ζωή μου. Τη λάτρευα και θα τη λατρεύω πάντα - για να μένει ζωντανή και να συνεχίζεται το έργο της», λέει.


Δηλώνει παιδί που ευχαριστήθηκε παιχνίδι στις αλάνες. Δεν μεγάλωσε με το κινητό στο χέρι ωστόσο είναι εξαιρετικά ενεργή στα social media, όπου προσπαθεί πάντα να περνά θετικά μηνύματα. Δεν ασχολείται ιδιαίτερα με τη διατροφή της, δεν είναι μανιακή με την άσκηση και είναι απόλυτα συμφιλιωμένη με την εικόνα της:

«Ασκούμαι κατά καιρούς - έχω κάνει πολλά αθλήματα οπότε έχω καλή σχέση με το σώμα μου και αντιλαμβάνομαι κινήσεις και τεχνικές αλλά είμαι τεμπέλα σε αυτό το κομμάτι. Εχω επαναπαυτεί και απλά κάποιες στιγμές με πιάνει τρέλα, ξεκινάω διατροφή έναν μήνα και μετά με κερδίζει η μαγειρική. Ξέρετε, ως άνθρωπος έμαθα να προσέχω μυαλά και λιγότερο εικόνες. Αρα κι εγώ αφού βαριέμαι να φροντίσω το έξω μου -μέχρις κάποιων ορίων φυσικά- φροντίζω να καλλιεργώ το μέσα μου. Είναι ωραίο να συμφιλιωνόμαστε με το μέσα μας αφού μια ζωή θα την περάσουμε με τον εαυτό μας. Οφείλουμε να μας αγαπάμε», είπε στο Gala.

©2010-2023 Gossip-tv.gr - All rights reserved