Δανάη Μπάρκα: «Η αγάπη είναι κινητήριος δύναμη»
Media

Δανάη Μπάρκα: «Η αγάπη είναι κινητήριος δύναμη»

Η Δανάη Μπάρκα δε χάνει ποτέ το χαμόγελο της.

Υπάρχουν όμως φορές που η αγένεια, οι άνθρωποι που κατακρίνουν εύκολα, η ξινίλα και τα νεύρα μπορούν να της χαλάσουν τη διάθεση και να την κάνουν να μελαγχολήσει.


«Επίσης το κουτσομπολιό και η κακεντρέχεια. Δεν αντέχω τίποτα από όλα αυτά». Ο μεγαλύτερος της φόβος είναι «η βία του θανάτου. Αν πρέπει κάποιος να φύγει από τη ζωή, θα ήθελα να μην ταλαιπωρηθεί. Θέλω να προλαβαίνουν οι άνθρωποι να γεράσουν». Την περίοδο της καραντίνας την πέρασε με την κολλητή της στο σπίτι και με πολύ φαγητό, όπως λέει, περπάτημα και γέλιο.

«Μας έσωσαν τα βιβλία, τα social media και οι βιντεοκλήσεις. Συνειδητοποίησα επίσης όλο αυτό το διάστημα ότι είμαστε απίστευτα μικροί απέναντι στη φύση και ότι πρέπει να φροντίζουμε περισσότερο τον πλανήτη που μας φιλοξενεί. Και τους ανθρώπους. Να αγαπάμε τους ανθρώπους μας και τους συνανθρώπους μας. Είμαστε ένα όλοι».

Ονειρεύεται μια τηλεόραση με αποδοχή στη διαφορετικότητα και τη διαφορετική άποψη και αυτό θέλει να υπάρχει και στην εκπομπή της, πέρα από τα παιχνίδια και το χιούμορ.


Βέρα Περιστεριώτιασα, μιλά σχεδόν με οπαδική χαρά για τη γειτονιά της. Με διορθώνει. «Το Περιστέρι δεν είναι γειτονιά, είναι ιδέα. Εχουμε τον καλύτερο δήμαρχο στη χώρα, με διαφορά. Εχει αλλάξει την πόλη, την αγορά, το άλσος. Είμαι δεμένη με το Περιστέρι, είναι ωραία η αίσθηση της γειτονιάς όπως παλιά. Να χαιρετάω τον μανάβη, τον ανθοπώλη... Είμαι λίγο γιαγιαδίστικης νοοτροπίας σ' αυτά».

Πού επενδύει περισσότερο, στη φιλία ή στον έρωτα; «Στην αγάπη. Είτε φιλική είτε ερωτική. Η αγάπη είναι κινητήριος δύναμη. Είναι ανάσα. Είναι αυτό που μπορεί να φτιάξει τον κόσμο. Προφανώς στους φίλους μου λέω άλλα απ' ό,τι στον Πάνο αλλά και τα δυο είναι εξίσου σημαντικά».


Το θέατρο παραμένει ο μεγάλος της έρωτας απλά φέτος θα απιστήσει για λίγο. Ξεκάθαρα όμως για λίγο. Οσο για τα μελλοντικά της όνειρα, είναι ατελείωτα:

«Ονειρεύομαι να αλλάξω τους κακούς σε καλούς. Να βοηθήσω ώστε να γίνει λίγο καλύτερος αυτός ο κόσμος. Ονειρεύομαι να ανοίξω έναν παιδικό σταθμό γιατί για να αλλάξεις τον κόσμο πρέπει να επενδύσεις στα παιδιά. Να δημιουργήσω ένα τεράστιο αγρόκτημα για να έρχονται άνθρωποι στα γεράματα τους να ζουν εκεί και να περνούν όμορφες στιγμές, με εθελοντές να τους φροντίζουν, με μουσικές βραδιές, με σινεμά, με εκδρομές. Ονειρεύομαι να μην υπάρχουν ασθένειες. Να μην υπάρχουν άνθρωποι μόνοι, να κάνω πολλά παιδιά. Ονειρεύομαι να καταφέρω να γεράσω ωραία», είπε στο Gala.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved