Γιάννης Μπέζος: «To ‘’Παρουσιάστε’’ δεν έχει καμία σχέση με τα παλιά»
Media

Γιάννης Μπέζος: «To ‘’Παρουσιάστε’’ δεν έχει καμία σχέση με τα παλιά»

Ο Γιάννης Μπέζος υποδύεται τον Λευτέρη Γούλα στη νέα κωμική σειρά του ΑΝΤ1 «Παρουσιάστε».

Στη σειρά, εκτός από τον πρωταγωνιστικό ρόλο που ερμηνεύει, συνυπογράφει τη σκηνοθεσία με τον Μιχάλη Βογιατζάκη.


Πώς προέκυψε η σειρά; Έχει αναφορές στην επιτυχία σας «Της Ελλάδος τα παιδιά»;
«Ήταν μια πρόταση του σταθμού, του Μάκη Πιτταρά που υπογράφει το σενάριο, και δεν έχει καμία σχέση με τα παλιά. Η σύνδεσή τους είναι το χιούμορ και η παρουσία μου».


Η πλοκή της;
«Δεν είναι τίποτα ιδιαίτερο η πλοκή. Δύο στρατόπεδα με διαφορετικούς διοικητές, που έρχονται σε αντιπαλότητα λόγω ιδιοσυγκρασίας. Εγώ διοικώ ένα πολύ πειθαρχημένο στρατόπεδο -υποτίθεται-, θα έλεγα πιο υπηρεσιακό. Ο Μανώλης κάνει ένα διοικητή πιο ελαστικό και χύμα. Αυτό είναι κάτι που συμβαίνει στο στρατό κατά κόρον. Και επειδή αναγκαστικά κάποια στιγμή, συγκατοικούν στο ίδιο στρατόπεδο, αυτό δημιουργεί τριβές».


Θα τη χαρακτηρίζατε μεγάλη παραγωγή;
«Μια κανονική παραγωγή. Ούτε φτωχή, ούτε πλούσια. Για να δώσω μια εικόνα, υπάρχουν 5-6 χώροι στο πλατό και ένας εξωτερικός. Με τα μέσα που διαθέτει η πιάτσα, που είναι περιορισμένα, έχει γίνει το καλύτερο δυνατόν. Τουλάχιστον, αυτά που εμφανίζονται στην οθόνη. Δεν ξέρω αν θα είναι πλούσια ή φτωχά, αλλά δεν δικαιολογείται να μην έχουν μια αρχοντιά. Που δεν έχει να κάνει με τον πλούτο, αλλά με τη διάθεση και την αισθητική».


Η γνώμη σας για τον Μανώλη Μαυροματάκη;
«Με οποιονδήποτε συνεργάζομαι θεωρώ ότι είναι ο καλύτερος συνάδελφος του κόσμου, αλλιώς δεν έχω λόγο να συνεργαστώ. Ο Μανώλης είναι ένας ηθοποιός με εντελώς διαφορετική ιδιοσυγκρασία από μένα και ένας από τους λόγους που αποφάσισα να συνεργαστώ μαζί του είναι και αυτός. Γιατί πρέπει να βρίσκονται άνθρωποι με εντελώς διαφορετική ιδιοσυγκρασία, όχι καλλιτεχνική αλλά ανθρώπινη, αυτό δημιουργεί ένα σπινθήρα. Ο στόχος είναι αυτός, δεν θα πω αν είναι καλός ηθοποιός, είναι δεδομένο αυτό, δεν θα κριθεί τώρα».


Υπογράφετε και τη σκηνοθεσία;
«Έχω αναλάβει και έναν τομέα της σκηνοθεσίας μαζί με τον Μιχάλη Βογιατζάκη, που είναι, η πρώτη του σκηνοθετική απόπειρα. Ήταν για χρόνια πολύ επιτυχημένος βοηθός και θέλω να τονίσω ότι έχει κάνει εξαιρετική δουλειά. Καθώς και η εργασία της σκηνογράφου μας, της κυρίας Τζημούλη, που είναι η πρώτη της δουλειά. Σας τα λέω αυτά γιατί πιστεύω στα συγκεκριμένα άτομα πάρα πολύ, αλλά και γιατί πρέπει να αρχίσουμε μια ανανέωση στο χώρο μας και να βγάζουμε μπροστά καινούργια πρόσωπα. Τόσο στον εικαστικό και στο σκηνοθετικό όσο και βεβαίως στο χώρο της υποκριτικής, γιατί χρειάζεται η τηλεόραση μια ανανέωση», είπε στον Τηλεθεατή.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved