My Style Rocks Gala: Ποια παίκτρια αποχώρησε και ποια κέρδισε τα 2.500 ευρώ;
Media

My Style Rocks Gala: Ποια παίκτρια αποχώρησε και ποια κέρδισε τα 2.500 ευρώ;

My Style Rocks Gala: Απόψε, εκτάκτως, παρακολουθήσαμε το 5ο γκαλά του ριάλιτι μόδας, στο τέλος του οποίου αποχώρησε μία παίκτρια ενώ μία άλλη κέρδισε το εβδομαδιαίο έπαθλο. 

Το stage στο αποψινό επεισόδιο μετατράπηκε σε ένα ατελείωτο πάρτι με οικοδέσποινα την απαστράπτουσα Κατερίνα Στικούδη.

Οι κοπέλες, εμπνευσμένες από το “Singer Icon” που είχαν επιλέξει, μέσα από όμορφα acts και πρωτότυπα concepts, προσπάθησαν να εντυπωσιάσουν την κριτική επιτροπή.

Μεγάλες επιτυχίες του ελληνικού και ξένου πενταγράμμου, άρρηκτα συνδεδεμένες με το ύφος και το στιλ των κοριτσιών, έδωσαν μια διαφορετική νότα στη βραδιά.

Ο βαθμός δυσκολίας για την ανάδειξη της νικήτριας όπως ήταν φυσικό έχει μεγαλώσει, με τον Στέλιο Κουδουνάρη, την Έλενα Χριστοπούλου, τον Χάρη Χριστόπουλο και τον special guest κριτή Λάκη Γαβαλά, να καλούνται να βρουν την πιο ξεχωριστή εμφάνιση.

Η παίκτρια που κατέκτησε την καλύτερη βαθμολογία της εβδομάδας άρα και το έπαθλο των 2,500 ευρώ κατέκτησε η Αρετή Λις.

Τρεις από τις κοπέλες που διαγωνίστηκαν, όμως, δεν κατάφεραν να κατακτήσουν υψηλή θερμοκρασία και έτσι βρέθηκαν να είναι υποψήφιες προς αποχώρηση. Η Μαρία Χριστίνα Περγάλια, η Ειρήνη Έρικα Σταυρινούδη και η Γεωργία Βρανά τέθηκαν στη διάθεση των συμπαικτριών τους οι οποίες όμως ισοβάθμησαν και έτσι οι κριτές ανέλαβαν την ευθύνη να σώσουν μία.

Τελικά έσωσαν την Ειρήνη. Η Μαρία Χριστίνα λοιπόν ή η Γεωργία Βρανά κατάφερε να παραμείνει στο σπίτι;

Δείτε στην παρακάτω gallery αλλά και στο βίντεο ποια παίκτρια αποχώρησε:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved