Elif: Η Ελίφ «παγώνει» όταν βλέπει τη Βιλντάν...
Media

Elif: Η Ελίφ «παγώνει» όταν βλέπει τη Βιλντάν...

Καταιγιστικές οι εξελίξεις στη σειρά του Star, Elif

Η Ματσιντέ και η Γιλντίζ προβληματίζονται με την απουσία της Βιλντάν. Η Ματσιντέ ζητάει από τη Γιλντίζ να της φέρει την Ελίφ και να προσπαθήσει να μιλήσει μαζί της. Ο Μουσταφά επιστρέφει με άσχημα νέα. Το κoριτσάκι στο ορφανοτροφείο δεν είναι η Ελίφ. Η Γιλντίζ και η Ρεϊχάν λένε στην Ελίφ πως η κυρία Ματσιντέ είναι μια καλόκαρδη γυναίκα. Η Ελίφ ντρέπεται και φοβάται αλλά ακούει όσα της λέει η Ρεϊχάν. Η Ματσιντέ κάνει ερωτήσεις στην Ελίφ σχετικά με την ταυτότητά της. Η Ελίφ θυμάται το ατύχημα και θυμάται πως ο Γιουσούφ λίγο πριν πεθάνει τη συμβούλεψε να κρατήσει μυστική την ταυτότητά της.

Η Ματσιντέ και η Ελίφ κάνουν βόλτα στον κήπο όταν έρχεται η Βιλντάν. Η Ελίφ παγώνει όταν τη βλέπει. Η Ματσιντέ καταλαβαίνει πως κάτι δεν πάει καλά από την αντίδρασή της. Καλεί τη Βιλντάν και τη διατάζει να μιλήσει. Η Βιλντάν ισχυρίζεται πως δεν γνωρίζει το κpριτσάκι. Η Ματσιντέ τη στριμώχνει και η Βιλντάν λέει πως ξέρει το κoρίτσι αλλά δεν γνωρίζει περισσότερα για εκείνη. Η Ματσιντέ προσπαθεί να καταλάβει. Η Βιλντάν λέει ένα ψέμα, πως το κoρίτσι είναι εγγονή ενός θείου της και πως οι γονείς της και ο παππούς της έχουν πεθάνει οπότε αναγκάστηκε να την φέρει στην έπαυλη. Η Ματσιντέ τη ρωτάει γιατί το παιδί ήταν στο κελάρι και όχι στο δωμάτιο της αλλά η Βιλντάν δίνει και για αυτό μια απάντηση. Η Ματσιντέ παραμένει σκεπτική αλλά συγχωρεί τη Βιλντάν.

Η Βιλντάν θέλει να πάρει στο δωμάτιο της την Ελίφ και στην προσπάθεια της να την πείσει, της ξεφεύγει το όνομά της. Η Ματσιντέ το ακούει και επηρεάζεται αλλά δεν καταλαβαίνει πως αυτή είναι η Ελίφ, που αναζητά. Η Ματσιντέ ζητάει από τη Γιλντίζ και τη Ρεϊχάν να φροντίσουν την Ελίφ επειδή δεν εμπιστεύεται τη Βιλντάν και τους ανακοινώνει πως θα μείνει μαζί τους.

Ο Κερέμ και η Χουμεϊρά ενημερώνονται για τις εξελίξεις. Ο Κερέμ θεωρεί πως η μητέρα του κάνει το σωστό αλλά η Χουμεϊρά διαφωνεί. Η Βιλντάν λιποθυμάει από το σοκ στο δωμάτιο της και η Ελίφ τη βοηθάει. Η Ρεϊχάν δίνει στη Βιλντάν το φάρμακο της αλλά εκείνη αντί να την ευχαριστήσει τις βάζει τις φωνές επειδή πήρε την Ελίφ από το κελάρι. Η Ρεϊχάν γίνεται έξαλλη...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved