Big Brother:Έτσι ο Μικρούτσικος διαψεύδει τις φήμες ότι έχει τσακωθεί με τον Χάρη
Media

Big Brother:Έτσι ο Μικρούτσικος διαψεύδει τις φήμες ότι έχει τσακωθεί με τον Χάρη

Big Brother: Εδώ και μέρες κυκλοφορεί η φήμη ότι ο Ανδρέας Μικρούτσικος έχει έρθει σε backstage αντιπαράθεση με τον Χάρη Βαρθακούρη.

Όπως ο ίδιος αποκάλυψε οι φήμες αυτές δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα, με τον παρουσιαστή να τις διαψεύδει!

«Μα είναι δυνατόν; Εγώ τι να έχω με τον Χάρη; Εγώ είμαι μέσα στην εκπομπή και με τον τρόπο μου μπαίνω μπροστά., όπου χρειαστεί. Αρα, μόνο καλό κάνω και φυσικά μόνο υποχρέωση μπορεί να νιώθει κανείς. Τι να μου πει ο Χάρης και τι να του πω; Ίσα ίσα, που ο Χάρης με βγάζει από τη φασαρία να παρουσιάζω πράγματα τα οποία θεωρώ φασίνα.

Δεν με νοιάζει η φασίνα, και να σχολιάσω για το ένα ή το άλλο παιχνίδι που γίνεται υπό μορφή δοκιμασίας μέσα στο σπίτι. Εμένα με νοιάζει η ουσία. Ποτέ δεν διάβασα σκαλέτα, ποτέ δεν έβαλα ακουστικό, ποτέ δεν έκανα πρόβες και το ότι πήγα και έγραψα εκπομπή και κάθισα δέκα ώρες το έκανα μόνο και μόνο για τον Χάρη. Το ότι γράψαμε την έναρξη, που εγώ ποτέ δεν γράφω σε αυτά και τη γράφαμε από τις 06:00 το απόγευμα και τελειώσαμε 05:00 το πρωί ήταν μεγάλη τους η χάρη και μεγάλη η χάρη στον Χάρη.

Αυτό έγινε για να διασφαλιστεί το κανάλι ότι είχε έναρξη. Άρα, από όλο αυτό, το μόνο που μπορούν να ψελλίσουν άπαντες είναι ότι «ρε παιδί μου, τι ακούραστος, ασταμάτητος και συνεπής συνεργάτης είναι ο Αντρέας». Μα δεν έχω δυσφορήσει ποτέ. Πάντα στα νύχια στέκομαι για να λύσω όλα τα προβλήματα. Και δεν περιαυτολογώ, αλλά κατεβάζω και τον πήχη, Άρα, όταν ακούω «τσακώθηκες», είναι σαν να με ρωτάνε εάν το βράδυ θα κοιμηθώ στον πλανήτη Αφροδίτη ή Άρη; Εννοείται ότι προτιμώ την Αφροδίτη», είπε ο ίδιος στο 7 μέρες Tv.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved