8 λέξεις: Ένας χωρισμός ξαφνιάζει και μια επανασύνδεση εκπλήσσει
Media

8 λέξεις: Ένας χωρισμός ξαφνιάζει και μια επανασύνδεση εκπλήσσει

8 λέξεις: Ο Μιχαήλ πέφτει από τα σύννεφα όταν μαθαίνει για τον επικείμενο γάμο της Βικτώριας, ωστόσο δεν καταθέτει τα όπλα και αποφασίζει να τη διεκδικήσει. Και ο Μάρκος όμως δοκιμάζει να πολιορκήσει ξανά τη Ναυσικά.

Ο Σίμος δέχεται τη θέση στο κανάλι και αρχίζει να συνεργάζεται με τον Αλέκο. Ο Μιλτιάδης υποφέρει από τις υποψίες για τον Φοίβο και αποφασίζει να δράσει πιο δυναμικά προκειμένου να φτάσει στην αλήθεια. Η Εύα, σοκαρισμένη, μαθαίνει για τα αναβολικά που φτιάχνονται στο εργοστάσιο του Μάρκου και πια δεν ξέρει τι γνωρίζει ο Νικηφόρος... Η αστυνομία, έχοντας κι άλλες πληροφορίες, καλεί εκ νέου σε κατάθεση την Ηλιάνα, η οποία βρίσκεται πλέον σε πανικό.

Η Βικτόρια ζητά μια ακόμα αναβολή του γάμου της με τον Δημήτρη, αλλά ο Άκης της ξεκαθαρίζει ότι ο γάμος θα γίνει την προκαθορισμένη ημερομηνία. Αν και την πνίγουν οι τύψεις, αποφασίζει να βρεθεί με τον Μιχαήλ για μια τελευταία φορά... Ο Μιλτιάδης συλλέγει δείγμα DΝΑ του Φοίβου και το παραδίδει στην αστυνομία για να ελεγχθεί, ώστε να μάθει επιτέλους αν ο γιος του ήταν ο τρίτος δολοφόνος στο κότερο του Δερβάνη.

Παράλληλα, ο Οδυσσέας και η Ερση προσλαμβάνουν μια κοπέλα, την Άννα, για να τους βοηθάει με τα μωρά. Η Ολυμπία συνεχίζει να δείχνει καλή συμπεριφορά απέναντι στον Νικηφόρο, ο οποίος όμως παραμένει επιφυλακτικός μαζί της. Η Ελισάβετ αποφασίζει να αναλάβει την παρουσίαση του κεντρικού δελτίου ειδήσεων στο κανάλι του Ακη.


Ολέθρια παρεξήγηση


Η Αντριάνα βλέπει τον Οδυσσέα σε τρυφερό τετ α τετ με την Αντιγόνη και τον «καρφώνει» στην Έρση. Σε έξαλλη κατάσταση, η κοπέλα ξεσπά και τον φέρνει αντιμέτωπο με το ψέμα του. Εκείνος της εξηγεί πως όλα τα έκανε για να ανασάνουν οικονομικά και αρνείται ότι είχε σχέση με την Αντιγόνη. Η γυναίκα του δεν τον πιστεύει και γυρεύει εξηγήσεις από τον Σπύρο, ενώ θύμα της οργής της πέφτει και η Ιφιγένεια, που αγνοούσε εντελώς την κατάσταση. Μόλις όμως η Ιφιγένεια συνειδητοποιήσει ότι ο Σπύρος έκανε «πλάτες» στον φίλο του, τσακώνεται μαζί του και του ζητάει να χωρίσουν.


Η Ναυσκά, από την άλλη, επιχειρεί να ηρεμήσει την Έρση, αλλά εκείνη δεν παίρνει από λόγια, θυμάται όλα τα ψέματα και τις δικαιολογίες του Οδυσσέα και νιώθει προδομένη. Αποφασίζει να αντιμετωπίσει την Αντιγόνη και τη ρωτά ευθέως πόσο καιρό έχει κρυφή σχέση μαζί του. Σύντομα η 'Ερση, αδυνατώντας να συγχωρέσει τον Οδυσσέα, του ζητάει διαζύγιο...


Η Εύα εξομολογείται όλη την αλήθεια στη Σμαράγδα για τον χωρισμό της από τον Σίμο. Σύντομα η Σμαράγδα συναντά τον Σίμο και διεκδικεί και πάλι μια θέση στη ζωή του. Έπειτα από πολλές περιπέτειες, ο Σίμος με τη Σμαράγδα τα ξαναβρίσκουν. Το ζευγάρι όμως αποφασίζει να το κρατήσει κρυφό, διότι φοβάται την αντίδραση του Ακη. Στο μεταξύ, ο Σίμος κανονίζει κρυφό ραντεβού με τη Σμαράγδα και η Εύα αναλαμβάνει να προσέχει την Ολυμπία. Όμως η μικρή είναι εξαφανισμένη

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved