Η μυθοπλασία «άνοιξε» και αυτοί είναι οι ωραίοι πρωταγωνιστές της σεζόν!
Media

Η μυθοπλασία «άνοιξε» και αυτοί είναι οι ωραίοι πρωταγωνιστές της σεζόν!

Έχουμε και τα τυχερά μας όταν απλά καθόμαστε στον καναπέ και απολαμβάνουμε όλες αυτές τις νέες σειρές που μας καθηλώνουν τόσο σεναριακά όσο και υποκριτικά.

Κι εκεί που παρακολουθείς με «κομμένη» την ανάσα τι θα γίνει στο επόμενο πλάνο, «σκάει» μπροστά σου ο πρωταγωνιστής και ναι, «χάνεις» τη μπάλα.

Είναι αμέτρητοι οι ωραίοι της Ελληνικής τηλεόρασης αλλά υπάρχουν και κάποιες σταθερές, εκεί που θα κάνεις focus, θα κεντράρεις, θα σκανάρεις και δεν θα σταθείς απλά στην υποκριτική τους δεινότητα αλλά θα το πας ένα βήμα παρακάτω και θα εστιάσεις και στα άλλα ωραία τους.

Εμείς, επιλέξαμε μερικούς από εκείνους τους γοητευτικούς πρωταγωνιστές που μας «καρφώνουν» στον καναπέ και μας «ταξιδεύουν»…

Γιάννης Κουκουράκης
Ή αλλιώς ο Κωνσταντής από τις Άγριες Μέλισσες. Νέος, ταλαντούχος, γοητευτικός και με πολλά υποσχόμενος. Με ύψος 1,92 μ. και γυμνασμένο σώμα - χάρη στην κολύμβηση που κάνει από παιδί και στη γυμναστική που είναι τρόπος ζωής για εκείνον.

Γιώργος Χρυσοστόμου
Ή αλλιώς ο Στέφανος στην «Αγγελική». Μας έλειψε πολύ και να που μετά από χρόνια απουσίας από την tv επανήλθε και μας καθηλώνει τόσο με τον ρόλο του όσο και με την γοητευτική του εμφάνιση.

Ιωάννης Παπαζήσης
Ή αλλιώς ο Παύλος στην Αγγελική! Αν και πέρυσι μας συστήθηκε τηλεοπτικά ως το «καλό παιδί», φέτος μας δείχνει ένα άλλο του πρόσωπο, εντελώς διαφορετικό, στη δραματική σειρά του Alpha, «Αγγελική». Ο Ιωάννης Παπαζήσης, ηθοποιός με θητεία στο θεατρικό σανίδι και την τηλεόραση, υποδύεται εξαιρετικά τον Παύλο Αργυρό, τον «κακό» στην τετράδα των αδελφών Αργυρού.

Μιχάλης Λεβεντογιάννης
Εντάξει, εδώ παίζει η φράση «δεν περιγράφω άλλο». Θα σου θυμίσω απλά το πρώτο του πλάνο ως Μιχάλης στην Αγγελική με το φανελάκι και το νερό να πέφτει πάνω στο καλογυμνασμένο του κορμί. Μας είχε ήδη τρελάνει στη Έρωτας Μετά και τώρα απλά μας… αποτελείωσε!

Πέτρος Λαγούτης
Ο νέος είναι ωραίος αλλά ο παλιός είναι αλλιώς γιατί πώς να το κάνουμε όσα χρόνια κι αν περάσουν παραμένει το ίδιο κούκλος. Τόσο στις 8 λέξεις όσο και στο Έτερος Εγώ είναι εξαιρετικός με μια διαχρονική γοητεία που θα ζήλευαν πολλοί.

Αντίνοος Αλμπάνης
Μετά από μικρή τηλεοπτική αποχή, ήρθε ως Φίλιππος μέσα από τη σειρά «Ήλιος» και μας θύμισε πόσο ταλαντούχος είναι και όχι μόνο…

Δημήτρης Γκοτσόπουλος
Εντάξει ο Λάμπρος από τις Άγριες Μέλισσες είναι το κάτι άλλο! Είναι 32 χρόνων, έχει ύψος 1,88 μ. και είναι σε εξαιρετική φυσική κατάσταση. Είναι μελαγχολικός και ανήσυχος. Έχει κάνει δύο χρόνια ψυχανάλυση και διαβάζει πολύ. Του αρέσουν οι πλατείες, οι βόλτες στο Φάληρο και επιδιώκει να είναι σε μέρη με ορίζοντα. Να έχει αέρα και να βλέπει τον ουρανό.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved