Αγγελική: Ο Θάνος Καληώρας εισβάλλει στη σειρά και φέρνει τα πάνω - κάτω
Media

Αγγελική: Ο Θάνος Καληώρας εισβάλλει στη σειρά και φέρνει τα πάνω - κάτω

Αγγελική: Η Τζένη καλείται να διαλέξει ανάμεσα στον πατέρα της και τον Στέφανο - Η αποκάλυψη της απάτης και η οικονομική καταστροφή.

Καταιγιστικές αναμένεται να είναι οι εξελίξεις στα προσεχή επεισόδια της δραματικής σειράς «Αγγελική», που συνεχίζει να κρατάει αμείωτο το ενδιαφέρον των τηλεθεατών και καταφέρνει να κερδίζει όλο και περισσότερους φαν; παρά τη δύσκολη τηλεοπτική σεζόν, όπου υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός στην prime time ζώνη.

Στη σειρά εισβάλλει απόψε (6/10) ένα νέο πρόσωπο, που θα φέρει τα πάνω κάτω στη ζωή των ηρώων.

Στη δραματική σειρά του ALPHA, που προβάλλεται κάθε Δευτέρα και Τρίτη στις 9 το βράδυ, θα εμφανιστεί ο πατέρας της Τζένης (Νάντια Μπουλέ).

Τον συγκεκριμένο ρόλο θα παίξει ο ηθοποιός Θάνος Καληώρας, ο οποίος επιστρέφει στην ΤV έπειτα από τρία χρόνια απουσίας.

Η ηρωίδα μέχρι στιγμής επικοινωνεί τηλεφωνικά για οικονομικά θέματα της οικογενειακής επιχείρησης με τον πατέρα της, ο οποίος 8α προκαλέσει αναστάτωση στη ζωή της οικογένειας των Αργυρών, αλλά και στην κόρη του, η οποία θα βρεθεί σε δίλημμα.

Να ακολουθήσει τον πατέρα της στο εξωτερικό καινά απαρνηθεί την αγάπη; Ή να μείνει με τον Στέφανο και να ζήσει σε ένα αβέβαιο μέλλον; Σύμφωνα με πληροφορίες της Secret, σε λίγες εβδομάδες θα αποκαλυφθεί η απάτη του Χανδρινού (Θάνος Καληώρας) και αυτή η είδηση, φυσικά, θα σκάσει σαν βόμβα στο σπίτι των Αργυρών.

Η οικογένεια θα προσπαθεί να διαχειριστεί την κατάσταση, αλλά και το προσωπικό θα ανησυχεί για τις επιπτώσεις στις ζωές τους. Η Τζένη θα βρεθεί παγιδευμένη και θα κληθεί να επιλέξει ανάμεσα στην προτροπή του πατέρα της να διαφύγουν μαζί στο εξωτερικό και σε ένα αβέβαιο μέλλον με τον Στέφανο.

Στον απόηχο των γεγονότων, ο Μιχάλης θα συγκρουστεί με την Αγγελική, την οποία θα κατηγορήσει για την οικονομική καταστροφή των Αργυρών, αλλά και για τις συνέπειες της, που θα υποστούν όλοι όσοι εξαρτώνται από αυτούς. Τέλος, ο Παύλος θα προτείνει να κινηθούν δικαστικά εναντίον της Τζένης, προκαλώντας την οργή του Στέφανου, ο οποίος καλείται να επιλέξει αν θα μείνει στο πλευρό της οικογένειας του ή της Τζένης.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved