Χαιρέτα μου τον πλάτανο: Όλα όσα είπε για τον ρόλο της η Πιτσούλη!
Media

Χαιρέτα μου τον πλάτανο: Όλα όσα είπε για τον ρόλο της η Πιτσούλη!

Χαιρέτα μου τον πλάτανο: Η Πηνελόπη Πιτσούλη σε πρόσφατη συνέντευξή της, μίλησε για την επιστροφή της στην τηλεόραση.

Η αγαπημένη ηθοποιός, επιστρέφει μέσα από τη νέα σειρά της ΕΡΤ και μίλησε για τον ρόλο της.

Επιστρέφετε τηλεοπτικά, έπειτα από επτά χρόνια, με έναν ξεχωριστό κωμικό ρόλο στο «Χαιρέτα μου τον πλάτανο» της ΕΡΤ1.

Πέρασαν τόσα χρόνια; Πραγματικά δεν τα μετράω. Χαίρομαι πολύ, γιατί επιστρέφω στην ΕΡΤ, η οποία για μένα αποτελεί έναν από τους πιο σοβαρούς τηλεοπτικούς σταθμούς, με ένα καταπληκτικό κείμενο που υπογράφουν πέραν του γιου μου, Αγγέλου Χασάπογλου, οι: Βιβή Νικολοπούλου και Μαντώ Αρβανίτη.

Τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο εξαίρετος Ανδρέας Μορφονιός, ενώ έχω την τύχη να συνεργάζομαι με καταπληκτικούς συναδέλφους. Είναι διαλεχτοί ένας και ένας.

Μιλήστε μου για τον ρόλο σας.

Υποδύομαι τη Μάρμω, τη σχιζοφρενή του χωριού... Δεν ξέρω αν πρέπει να σας την περιγράψω ως μάγισσα ή ως τρελή, ως δαιμονισμένη ή τελικά ως την πιο σοβαρή απ΄όλους... Παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στο χωριό. Τη φοβούνται και την υπολογίζουν όλοι.

Πώς θα κυμανθούν οι σχέσεις με τα εγγόνια του Βαγγέλα;

Οι σχέσεις τους θα είναι του... διαόλου. Δεν τους χωνεύει καθόλου, γιατί είχαν εγκαταλείψει τον παππού τους -ο οποίος παρεμπιπτόντως ήταν ο κολλητός της- πριν πεθάνει. Ακόμα δεν διαφαίνεται στο σενάριο αν οι είχαν άλλου τύπου σχέσεις η Μάρμω και ο Βαγγέλας στο παρελθόν.

Τα παιδιά και τα εγγόνια του, λοιπόν, επιστρέφουν στον Πλάτανο για την κηδεία του, θεωρώντας ότι τους άφησε μια μεγάλη περιουσία. Βέβαια, δεν γνωρίζουν πως ο όρος του είναι να μείνουν για ένα χρόνο στο σπίτι του, όπως ζούσε εκείνος.

Η Μάρμω τους πολεμά, λοιπόν...

Ακριβώς... Κοπρόσκυλα τους ανεβάζει, γαϊδούρια τους κατεβάζει.

Είναι με την πλευρά των συγχωριανών της, οι οποίοι εποφθαλμιούν την περιουσία του Βαγγέλα;

Όχι! Είναι με την πλευρά του Βαγγέλα ο οποίος έφυγε από τη ζωή. Ούτε με τους συγχωριανούς της τα βρίσκει ούτε με τους συγγενείς του αποθανόντος. Δεν εκτιμά κανέναν παρά μόνο τον Βαγγέλα.

Ήξερε ότι είχε περιουσία;

Βέβαια. Ήταν συνεργάτες πέρα από κολλητοί φίλοι. Είχαν ανακαλύψει τη μαύρη τρούφα και έκαναν εμπόριο. Αυτός ήταν ο τρόπος που απέκτησαν την περιουσία τους, είπε στο 7 μέρες TV.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved