Elif: Η Ματσιντέ λέει στη Βιλντάν να ετοιμάσει το νέο δωμάτιο της Ελίφ
Media

Elif: Η Ματσιντέ λέει στη Βιλντάν να ετοιμάσει το νέο δωμάτιο της Ελίφ

Τι θα δούμε σήμερα στη σειρά, Elif

Η Τζουλιντέ χαίρεται που έχει πάλι την τσάντα και τα χρήματά της. Ο Εμιρχάν πηγαίνει πάλι να παίξει με την Ιντζί.

Η Βιλντάν θυμάται τις απειλές του Ταρίκ και αναστατώνεται. Αποφασίζει να φύγει γιατί φοβάται. Αρχίζει να μαζεύει τα πράγματά της. Η Ρεϊχάν χτυπάει την πόρτα της και της λέει πως έφερε λίγη σούπα για την Ελίφ, αλλά η Βιλντάν της λέει πως κοιμάται και για άλλη μια φορά της βάζει τις φωνές.

Στην εταιρία ο Γιουνούς δουλεύει και είναι πάλι νευρικός και σκυθρωπός. Οι γραμματείς τον φοβούνται και μια νέα υπάλληλος, η Μπιρτσέ έρχεται για να εργαστεί στο γραφείο του. Οι γραμματείς τη λυπούνται γιατί εκείνη έρχεται με όρεξη για δουλειά αλλά δεν ξέρει τι την περιμένει.

Η Ματσιντέ ζητάει από τη Ρεϊχάν να πάει στο δωμάτιο της Βιλντάν και να της φέρει την Ελίφ. Η πρώτη συνάντηση της Μπιρτσέ με τον Γιουνούς είναι εκρηκτική.

Ο Κερέμ μαθαίνει στη δουλειά πως ο Ταρίκ επιστρέφει την επόμενη μέρα αλλά όταν επιστρέφει σπίτι η Χουμεϊρά του λέει πως ο άντρας της θα επιστρέψει σε δύο μέρες. Ο Κερέμ δε λέει τίποτα.

Η Ρεϊχάν ενημερώνει τη Βιλντάν πως η Ματσιντέ θέλει να δει την Ελίφ κι η Βιλντάν φοβάται πως δε θα μπορέσει να φύγει κρυφά τη νύχτα, όπως είχε αρχικά σχεδιάσει.

Ο Ταρίκ έρχεται πιο νωρίς και βλέπει στο σαλόνι, την Ελίφ, τη Βιλντάν και τη Ματσιντέ μαζί. Η Ματσιντέ λέει στη Βιλντάν να ετοιμάσει ένα νέο δωμάτιο για την Ελίφ. Η Βιλντάν δεν ξέρει τι να απαντήσει καθώς έχει σοκαριστεί βλέποντας τον Ταρίκ.

Η Ματσιντέ λέει στον Ταρίκ πως η Ελίφ είναι η κόρη του θείου της Βιλντάν. Έτσι, ο Ταρίκ καταλαβαίνει πως η Ματσιντέ δε γνωρίζει πως στην πραγματικότητα έχει μπροστά της την Ελίφ, που ψάχνει.

Η Βιλντάν επιστρέφει με την Ελίφ στο δωμάτιο της και κλειδώνει. Φοβάται την αντίδραση του Ταρίκ. Ο Ταρίκ του ζητάει να του ανοίξει κι όταν εκείνη το κάνει, την αρπάζει από το λαιμό και ζητάει εξηγήσεις για όλα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved