Άγριες μέλισσες spoiler: Αυτά είναι τα 12 νέα πρόσωπα που μπαίνουν στη σειρά
Media

Άγριες μέλισσες spoiler: Αυτά είναι τα 12 νέα πρόσωπα που μπαίνουν στη σειρά

Άγριες μέλισσες: Η δραματική σειρά εποχής συνεχίζεται για δεύτερη συνεχή χρονιά, μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1, καθηλώνοντας εκατομμύρια τηλεθεατές.

Αυτό, όμως δεν σημαίνει ότι το συγγραφικό δίδυμο Μελίνα Τσαμπάνη - Πέτρος Καλκόβαλης, οι σκηνοθέτες Λευτέρης Χαρίτος, Σπύρος Μιχαλόπουλος, Σταμάτης Πατρώνης και οι λοιποί συντελεστές επαναπαύονται στις δάφνες της επιτυχίας τους.

Γι’ αυτόν τον λόγο, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του my tv, στα προσεχή επεισόδια θα δούμε 12 νέα πρόσωπα να εντάσσονται στο καστ και να εμπλέκονται στη ζωή των αδελφών Σταμίρη, που για πρώτη φορά θα ακολουθήσουν διαφορετικούς δρόμους.

Αυτά τα πρόσωπα είναι: Η Εύα Σιμάτου, η Αλεξάνδρα Παντελάκη και η Χριστίνα Χριστοδούλου, οι οποίες θα υποδυθούν τρεις συγκρατούμενες της Ελένης, τη Μαίρη Χατζίδου, τη Φωτεινή Αβδέλα και τη Χριστίνα Σέκερη, αντίστοιχα.

Επίσης, ο Αργύρης Πανταζάρας θα κρατήσει τον ρόλο του Τάκη Δοξαρά, ο Πέρης Μιχαηλίδης του Ανέστη, η Βασιλική Κωστοπούλου της Φανής, η Νεφέλη Κουλούρη της Δόμνας Θεμέλη και ο Χάρης Σώζος του Σωκράτη Θεμέλη.

Ακόμη τρεις προσθήκες είναι αυτές του Ιωάννη Ασκαρόγλου ως Φίλιππος, της Ναταλίας Τσαλίκη ως μαντάμ Κούλα και της Βίκυς Διαμαντοπούλου ως Σοφούλα Τόλλια.

Τέλος, ο Νίκος Λεκάκης πρόκειται να κρατήσει τον ρόλο του Αγγέλου Φαναριώτη, τον οποίο πέρυσι υποδυόταν άλλος ηθοποιός.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved