Αγγελική: Ο Δημήτρης είναι βιαστής και… δολοφόνος (Photos)
Media

Αγγελική: Ο Δημήτρης είναι βιαστής και… δολοφόνος (Photos)

Μία απίστευτη αποκάλυψη πρόκειται να παρακολουθήσουμε στα προσεχή επεισόδια της δραματικής σειράς του ΑLΡΗΑ «Αγγελική».

Ο Δημήτρης θα αποδειχθεί πως δεν είναι το καλό παιδί που θέλει όλοι να πιστεύουν για εκείνον, μιας και έχει ένα ένοχο παρελθόν, ενώ το μέλλον του προοιωνίζεται ακόμη πιο αδίστακτο.

Ο ίδιος, εκτός από την Αγγελική, έχει βιάσει κι άλλες γυναίκες. Μάλιστα, έχει φτάσει στο σημείο να σκοτώσει.

Η οικογένεια Αργυρού από την πρώτη στιγμή έχει αποδειχθεί πως είναι μία ισχυρή αλλά συνάμα και ιδιότυπη οικογένεια.

Καθένα από τα μέλη της έχει τα δικά του μυστικά που αφορούν το παρελθόν και πολλές φορές είναι καταστροφικά για τους άλλους.

Ο Δημήτρης είναι ο πιο κλειστός χαρακτήρας από όλα τα αδέλφια Αργυρού, δεν μοιράζεται με κανέναν τις σκέψεις του και κανείς δεν μπορεί να ισχυριστεί ότι τον ξέρει στην πραγματικότητα. Μονό η Αθηνά καταφέρνει να τον ηρεμεί και μόνο με εκείνη νιώθει ασφάλεια και ζεστασιά.

Ο Δημήτρης, όμως, δεν είναι το ήσυχο παιδί, με κάποια ιδιαίτερα προβλήματα, που όλοι θέλουν να πιστεύουν. Ο αληθινός του χαρακτήρας απέχει πολύ από αυτό που δείχνει και στα επόμενα επεισόδια της σειράς αυτό θα αποδειχθεί με τον χειρότερο τρόπο.

Η βραδιά που όρισε τη ζωή του και τις πράξεις του είναι εκείνη που μαζί με τον Νικόλα, τον Παύλο και έναν φίλο του τελευταίου βίασαν την Αγγελική.

Από εκείνη τη νύχτα, ο Δημήτρης άλλαξε για πάντα. Ο ίδιος συνέχισε να βιάζει και να βασανίζει ανυπεράσπιστες γυναίκες, ενώ έχει φτάσει και στο σημείο να σκοτώσει άνθρωπο.

Πρόκειται για έναν αδίστακτο άνδρα στον οποίο, όμως, η Αθηνά έχει αδυναμία και μαζί έχουν ιδιαίτερο δέσιμο.

Εκείνη γνωρίζει ένα μέρος των εγκλημάτων του γιου της. Δεν μπορεί, όμως, να τον καταδώσει και να τον τιμωρήσει. Η αγάπη που του έχει δεν της το επιτρέπει, ωστόσο, ο Δημήτρης θα βγάλει προσεχώς τα πιο άγρια ένστικτα του.

Όποιος στέκεται εμπόδιο στα σχέδια του θα μπαίνει στο στόχαστρο του. Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, πως σκότωσε τον Άργο, τον σκύλο του Μιχάλη, προκειμένου να τον εκδικηθεί επειδή έφυγε η Κατερίνα. Ακόμη, θα σκεφτεί να σκοτώσει και την ίδια, ενώ θα επιτεθεί στον Μιχάλη και στην Αγγελική.

Δεν θα μείνει, όμως, εκεί. θα κάνει κι άλλες δολοφονίες, αλλά θα καταφέρνει να καλύπτει τα ίχνη του, όπως άλλωστε έκανε όλα αυτά τα χρόνια. Ωστόσο, κάποια στιγμή θα έρθει η λύτρωση για τα θύματά του και ο Δημήτρης θα πληρώσει και θα τιμωρηθεί για όλες τις εγκληματικές του πράξεις.

Πηγή: my tv

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved