Ήλιος: Νίκος Αρβανίτης: «O Αντώνης έχει μυστικά από το παρελθόν»
Media

Ήλιος: Νίκος Αρβανίτης: «O Αντώνης έχει μυστικά από το παρελθόν»

Ο Νίκος Αρβανίτης υποδύεται τον Αντώνη στη νέα δραματική σειρά του ΑΝΤ1 «Ήλιος».

Ο ηθοποιός, σε πρόσφατη συνέντευξή το μίλησε για τον ρόλο της, για το αν κρύβει μυστικά ο ήρωας του, ενώ αποκάλυψε αν θα περάσει κρίση ο γάμος του με τη Μαρία.

Διαβάζοντας για πρώτη φορά το σενάριο της δραματικής σειράς «Ήλιος», τι ήταν αυτό που σας κέντρισε το ενδιαφέρον;

«Αυτό που μου κέντρισε το ενδιαφέρον είναι το πόσο σύγχρονο είναι το σενάριο, με μοντέρνους διάλογους, αλλά το κυριότερο είναι το σασπένς, η πλοκή και οι συνεχείς ανατροπές στην εξέλιξη της ιστορίας».

Στη σειρά υποδύεστε τον Αντώνη. Τι χαρακτήρας είναι;

«Ο Αντώνης είναι ένας χαρακτήρας με πολλά θετικά και καλά χαρακτηριστικά, είναι ανεκτικός, ψύχραιμος, άνθρωπος που ξέρει να κρατάει ισορροπίες, ο οποίος στέκεται από το πρώτο λεπτό στο πλευρό της κόρης του, της Λήδας, και της περιπέτειας που περνάει, φροντίζοντας ταυτόχρονα να κατευνάζει τον θυμό της γυναίκας του, Μαρίας, η οποία, πληγωμένη καθώς είναι, κατηγορεί τη Λήδα για όσα τους συμβαίνουν».

Έχετε κοινά στοιχεία με τον ρόλο;

«Πιστεύω πως, ναι, έχω πολλά κοινά στοιχεία με τον ρόλο και ίσως ακόμα περισσότερα, που μου φαίνονται έτσι κι αλλιώς «οικεία» ώστε να μπορώ με φυσικότητα να τα υπερασπιστώ».

Ο Αντώνης έχει μυστικά από το παρελθόν;

«Ναι, ο Αντώνης έχει μυστικά από το παρελθόν, που σταδιακά και αναγκαστικά μπροστά στις εξελίξεις σε σχέση με τη δολοφονία της Αγγελικής θα έρθουν στο φως».

Όταν αυτά αποκαλυφθούν, θα επηρεάσουν τη ζωή του αλλά και τον γάμο του με τη Μαρία;

«Ναι, θα επηρεάσουν τη ζωή του και τη σχέση του με τη Μαρία αλλά με τρόπο που καλύτερα να τον μάθετε παρακολουθώντας την εξέλιξη της σειράς».

Ο γάμος τους θα περάσει κρίση;

«Τι δεν περνάει κρίση ύστερα από τόσα γεγονότα; Ας μη βιαζόμαστε, όμως, να χαρακτηρίσουμε το είδος της κρίσης και την πορεία που θα πάρει, γιατί η σειρά θα μας εκπλήξει».

Θα συνεχίσει ο Αντώνης να στέκεται στο πλευρό της κόρης του, της Λήδας, η οποία περνάει πολύ δύσκολα;

«Ο Αντώνης πάντα θα είναι στο πλευρό της κόρης του, γιατί απλά είναι ο πατέρας της και το αίμα νερό δεν γίνεται!».

Ο της θα ψάξει να βρει τον δολοφόνο της της κόρης του, της Αγγελικής;

«Ποιος πατέρας δεν θα κινούσε γη και ουρανό για να βρει αυτόν ή αυτούς που σκότωσαν το παιδί του;».

Τι να περιμένουμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς;

«Στα επόμενα επεισόδια θα υπάρχει μεγάλη ένταση και ποικιλία, στοιχεία με τα οποία ξεκίνησε η σειρά. Σασπένς, ίντριγκα, δραματικές εντάσεις και αποκαλύψεις, πρόσωπα ενδιαφέροντα και αντιφατικά, μυστικά και ψέματα σε μια πλοκή που κόβει την ανάσα με την αλήθεια και τις ανατροπές της», είπε στο MY TV.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved