Το gossip-tv στη διαδικτυακή avant premiere των νέων σειρών της ΕΡΤ
Media

Το gossip-tv στη διαδικτυακή avant premiere των νέων σειρών της ΕΡΤ

Σε ένα εντελώς διαφορετικό κάλεσμα που προστάζει η εποχή του κορονοϊού, διαδικτυακό αυτή τη φορά η ΕΡΤ προσκάλεσε τους δημοσιογράφους με αφορμή τις πρεμιέρες των σειρών.

Σε ένα πολύ φιλικό και χαρούμενο κλίμα οι ιθύνοντες της Δημόσιας τηλεόρασης αλλκά και οι πρωταγωνιστές, μίλησαν για το «άνοιγμα» της ΕΡΤ στη μυθοπλασία.

Το νέο πρόγραμμα του καναλιού κάνει ένα σπουδαίο βήμα «ανοίγοντας τα φτερά» του με τρεις νέες εξαιρετικές σειρές.


Το μεσημέρι της Τετάρτης (7-10) είχαμε την ευκαιρία να συνομιλήσουμε διαδικτυακά με τους πρωταγωνιστές των σειρών «Χαιρέτα μου τον πλάτανο» και «Τα καλύτερά μας χρόνια».

Πριν τη γνωριμία με τους ηθοποιούς, η διευθύντρια Εταιρικής επικοινωνίας, Δώρα Χειράκη με ένα τεράστιο χαμόγελο, καλωσόρισε τους δημοσιογράφους, δίνοντας μια πρώτη γεύση για όλα όσα θα δούμε.

«Λίγες ημέρες από την πρεμιέρα των νέων σειρών μας η ΕΡΤ, μετά από πολλά χρόνια επιστρέφει δυναμικά στην Ελληνική μυθοπλασία με τρεις νέες σειρές «Χαιρέτα μου τον πλάτανο» και «Τα καλύτερά μας χρόνια» και την «Τούρτα της μαμάς».


«Η Δημόσια τηλεόραση είναι ένας ζωντανός οργανισμός με πολλές δυνατότητες και με πάρα πολύ χώρο για να δημιουργήσει κανείς σπουδαία πράγματα κι αυτός είναι ο δικός μου στόχος και όλης της ομάδας. Να πάμε την ΕΡΤ σε νέα εποχή γιατί πραγματικά το αξίζει και αυτή την προσπάθεια την έχουμε ήδη ξεκινήσει να την υλοποιούμε μέσα από τα νέα μας σήματα, τη νέα ταυτότητα της ΕΡΤ, τη νέα καμπάνια μας.

Είναι η αρχή όλα αυτά μιας νέας προσπάθειας να αναδείξουμε το ρόλο της Δημόσιας τηλεόρασης. Θέλω να σας αποκαλύψω κάτι. Αυτή την Κυριακή και πριν την έναρξη του νέου προγράμματος η ΕΡΤ θα δώσει την ευκαιρία σε όλους τους Έλληνες να παρακολουθήσει τα πρώτα επεισόδια των σειρών μέσω της ertflix», είπε μεταξύ άλλων η Κωνσταντίνα Κουτρούλη, διευθύντρια marketing και εμπορικής εκμετάλλευσης.

Το λόγο πήρε η Χρύσα Μασούρου, εντεταλμένη σύμβουλος προγράμματος.

«Είμαστε χαρούμενοι που μετά από τόσα χρόνια η ΕΡΤ κάνει μια πιο συντονισμένη προσπάθεια για την παραγωγή μυθοπλασίας. Καθημερινή σειρά η ΕΡΤ έχει να κάνει από το 1999 με τα «Φτερά του Έρωτα», όπως και να το προβληθούν τρεις διαφορετικές μυθοπλασίες μαζί στην ΕΡΤ είναι πάνω από 20 χρόνια. Όλες μας οι σειρές θα παίζουν και σε επανάληψη για τον κόσμο που θέλει και μπορεί. Σε αυτή μας την προσπάθεια απασχολούνται πάνω από 165 ηθοποιοί και γύρω τους 500 κομπάρσους και 13 άτομα συντελεστές στην παραγωγή. Έχει αξία αυτό στη συγκεκριμένη χρονιά. Είμαστε πολύ περήφανοι. Η κάθε σειρά έχει διαφορετικό χαρακτήρα. Οι συντελεστές είναι όλοι απίθανοι», είπε.


Σε αυτή τη διαδικτυακή μας συνάντηση είδαμε αποκλειστικά ένα απόσπασμα του πρώτου επεισοδίου των εξαιρετικών αυτών σειρών.

Τα καλύτερά μας χρόνια – Όσα είπαν Μελέτης Ηλίας και Κατερίνα Παπουτσάκη


«Όταν βλέπεις το αποτέλεσμα, προσωπικά συγκινήθηκα και με ξάφνιασε, είναι πάνω από τις προσδοκίες μου. Στα πρώτα γυρίσματα υπάρχει και μια αμηχανία, να γνωριστούμε μεταξύ μας, να βρούμε τα πατήματά μας, όσο περνάει όμως είναι όλο και καλύτερο», είπε ο Μελέτης Ηλίας.


«Είναι μια πολύ ωραία ομαδική δουλειά και είμαι πολύ περήφανη που συμμετέχω. Αντικατοπτρίζει πλήρως την εποχή και είναι μια τρυφερή ιστορία και όσο περνά ο καιρός τ πράγματα κυλούν πολύ όμορφα, ανυπομονώ για τη συνέχεια», είπε η Κατερίνα Παπουτσάκη.


Χαιρέτα μου τον πλάτανο – Όσα είπε ο Θοδωρής Φραντζέσκος


«Είναι μια πολύ ωραία δουλειά. Τα εξωτερικά γυρίσματα έχουν μια δυσκολία σε σχέση με το πλατό αλλά υπάρχει ενδιαφέρον. Ο κόσμος βλέπει κάτι διαφορετικό και το αποτέλεσμα είναι πολύ ωραίο. Ανυπομονούμε κι εμείς να δούμε το παρακάτω».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved