«My Greece»: Η Δέσποινα Βανδή συνεχίζει το ταξίδι της με τον Αργύρη Αγγέλου
Media

«My Greece»: Η Δέσποινα Βανδή συνεχίζει το ταξίδι της με τον Αργύρη Αγγέλου

«My Greece»: Η Δέσποινα Βανδή συνεχίζει το ταξίδι της με τον Αργύρη Αγγέλου στην πανέμορφη Κύθνο, την Κυριακή 11 Οκτωβρίου στις 20:00 στο OPEN.

 

Η Δέσποινα Βανδή μας προσκαλεί να την ακολουθήσουμε σε ένα συναρπαστικό ταξίδι. Ένα πολιτιστικό και γαστρονομικό οδοιπορικό σε κάθε γωνιά της χώρας μας, από την Κρήτη μέχρι τον Έβρο.

Στο «My Greece» η Δέσποινα μας συστήνει κάθε φορά διαφορετικά μέρη, αναδεικνύοντας την ιστορία και το πολιτιστικό τους αποτύπωμα. Εξερευνά τις παραδόσεις, δοκιμάζει τα τοπικά προϊόντα και γνωρίζει τους ανθρώπους του τόπου.

Συνοδοιπόρος της, ο chef & culinary expert Βαγγέλης Δρίσκας που μοιράζεται τις γνώσεις και την πολύχρονη εμπειρία του στην ελληνική κουζίνα, προσθέτοντας τα απαραίτητα «μυρωδικά» στις γευστικές αναζητήσεις της Δέσποινας.

Το κάθε ταξίδι τους, μια εμπειρία με συναίσθημα, «μαγικές» εικόνες και εκπλήξεις που καταγράφει ο τηλεοπτικός φακός.

Την Κυριακή 11 Οκτωβρίου, η Δέσποινα συνεχίζει την περιήγηση της στην Κύθνο και στις ζωντανές παραδόσεις της. Μαθαίνει από πρώτο χέρι πως πλέκεται η ψάθα από καλάμια ενώ στη συνέχεια μαζί με μια νεαρή τυροκόμο του νησιού φτιάχνει το περιβόητο τρίμμα και τα διάσημα σφουγγάτα.

Μαθαίνει πώς χορεύεται ο ξεχωριστός Θερμιώτικος Μπάλος και μαζί με τον Αργύρη Αγγέλου βουτάνε στις περίφημες ιαματικές πηγές του Όθωνα και της Αμαλίας, στα Λουτρά. Μ’ ένα από τα εκατοντάδες ψαροκάικα του νησιού φτάνουν ως τον ονειρικό όρμο της Αγίας Ειρήνης για μια γαστρονομική εμπειρία εκλεκτής ψαροφαγίας από τα νερά της Κύθνου.

Το «My Greece» μας ταξιδεύει στις πιο όμορφες γωνιές της Ελλάδας μας.

Δείτε φωτογραφίες παρακάτω:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved