Elif: Ο Ταρίκ καβγαδίζει με τη Βιλντάν και εκείνη τον απειλεί!
Media

Elif: Ο Ταρίκ καβγαδίζει με τη Βιλντάν και εκείνη τον απειλεί!

Τι θα δούμε στη σειρά,Elif;

Ο Ταρίκ απειλεί τη Βιλντάν και εκείνη του εξηγεί τι συνέβη. Ο Ταρίκ γίνεται έξαλλος και την πιέζει να φύγει. Η Βιλντάν όμως τον απειλεί με τη σειρά της και ο Ταρίκ γίνεται έξαλλος. Φεύγοντας της λέει πως αν κάνει ένα λάθος ακόμη, θα τη σκοτώσει. Η Βιλντάν πιστεύει πως ο Ταρίκ ενδιαφέρεται τόσο για την Ελίφ επειδή είναι παιδί του.

Ο Κερέμ ξαφνιάζεται όταν βλέπει τον Ταρίκ επειδή περίμενε πως θα ερχόταν την επόμενη μέρα. Ο Κερέμ πιστεύει πως ο Κερέμ δυσαρεστήθηκε με την άφιξη του. Αν και ο Κερέμ δεν έχει καμία φιλοδοξία σχετικά με την εταιρία ο Ταρίκ πιστεύει πως ο νεαρός θέλει να τον διώξει από πρόεδρο.

Μιας και ο Κερέμ είναι ο μοναδικός γιος της Ματσιντέ κι εκείνος απλά ο άντρας της κόρης της, είναι σίγουρος πως σύντομα θα προσπαθήσουν να τον απομακρύνουν από την εταιρία. Η ιδέα αυτή του έχει γίνει εμμονή.

Η Ρεϊχάν πέφτει πάνω στην Χουμεϊρά στο διάδρομο και της πέφτει το ψωμί από τα χέρια. Τρομοκρατημένη πιστεύει πως η Χουμεϊρά θα της βάλει τις φωνές αλλά εκείνη της συμπεριφέρεται καλά. Η Ρεϊχάν δεν το περίμενε.

Η Χουμεϊρά πηγαίνει να δει τον Ταρίκ αλλά εκείνος είναι έξαλλος με την κατάσταση με την οποία έχει έρθει αντιμέτωπος. Τώρα πια η Ελίφ κυκλοφορεί ελεύθερα στο σπίτι και δεν μπορεί να κάνει τίποτα για αυτό.

Η Ματσιντέ δεν έχει καταλάβει ότι είναι η Ελίφ, που αναζητά αλλά παρόλαυτά η κατάσταση μπορεί να ανατραπεί από στιγμή σε στιγμή. Αρνείται να κατέβει για δείπνο και η στάση του δυσαρεστεί τη Ματσιντέ.

Μετά τον καβγά της με τον Ταρίκ, η Χουμεϊρά γίνεται πάλι δύστροπη και βάζει τις φωνές στη Ρεϊχάν. Η Ρεϊχάν σοκάρεται.

Η Ματσιντέ δίνει οδηγίες στη Βιλντάν να πάει και να ψωνίσει για την Ελίφ ρούχα κι ένα καινούριο κρεβάτι.

Η παρουσία της Ελίφ στο σπίτι εκνευρίζει τη Χουμεϊρά και βάζει τις φωνές στο κοριτσάκι. Η Ματσιντέ καταλαβαίνει πως η συμπεριφορά της κόρης της έχει να κάνει με τα προβλήματα του γάμου της. Η Χουμεϊρά το αρνείται και προστατεύει για άλλη μια φορά τον άντρα της.

Το επόμενο πρωί, ο Ταρίκ εξακολουθεί να συμπεριφέρεται εχθρικά στη Χουμεϊρά και εκείνη νιώθει δυστυχισμένη. Ο Ταρίκ δεν δίνει καμία σημασία στα παράπονά της και πηγαίνει στη δουλειά του.

Η Μπιρτσέ καταλαβαίνει πως η συνεργασία της με τον Γιουνούς θα είναι προβληματική.

Η Ρεϊχάν φτιάχνει κουλουράκια και πηγαίνει μερικά στην Ελίφ, αλλά η Βιλντάν την εμποδίζει και παίρνει εκείνη το πιάτο. Η Βιλντάν έχει εκνευριστεί με τη Ρεϊχάν επειδή μπλέκεται συνεχώς στα πόδια της. Αντί να δώσει τα κουλουράκια στην Ελίφ, τα πετάει τα σκουπίδια…

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved