Μάκης Πιτταράς: ««Με τον Γιάννη Μπέζο έχουμε μία εξαιρετική συνεργασία»
Media

Μάκης Πιτταράς: ««Με τον Γιάννη Μπέζο έχουμε μία εξαιρετική συνεργασία»

Ο Μάκης Πιτταράς, φέτος, υπογράφει το πρωτότυπο σενάριο σε μία από τις νέες κωμωδίες του ΑΝΤ1, το «Παρουσιάστε!», που έχει κερδίσει ήδη θετικές εντυπώσεις.

Ο ίδιος, σε ένα διάλειμμα από τη συγγραφή των επεισοδίων, μιλάει στο «Μytv» για τη συνεργασία του με τον Γιάννη Μπέζο.

Στη σειρά βλέπουμε να παίζουν γνωστοί και αγαπημένοι ηθοποιοί, αλλά και νεότεροι.

«Το μείγμα των ηθοποιών είναι κάτι που το έχουμε κάνει, με τον Γιώργο Κρητικό, και σε προηγούμενες δουλειές (σ.σ.: «Αστέρας Ραχούλας», «Πέτα τη φριτέζα»), οπότε ήθελα να το συνεχίσω και στο «Παρουσιάστε!». Είναι μία συνταγή επιτυχίας. Ειδικά με τον Γιάννη Μπέζο, ο οποίος είναι comedy coach (μτφρ. προπονητής κωμωδίας) για τους νέους ηθοποιούς, είναι πολύ χρήσιμο, πέρα από το ότι φτιάχνει κλίμα»


Αλήθεια, πώς είναι η συνεργασία σου με τον Γιάννη Μπέζο;

«Με τον Γιάννη Μπέζο συνεργάζομαι για τρίτη συνεχή χρονιά και έχουμε μία εξαιρετική συνεργασία. Ένα πράγμα, όμως μου έχει κάνει εντύπωση. Κάποια στιγμή πέρυσι έκανα γκεστ στη σειρά «Πέτα τη φριτέζα», επειδή μου το ζήτησε ο σκηνοθέτης Αλέξανδρος Πανταζούδης. Τότε, με έπιασε και μου είπε ότι ένας νέος ηθοποιός δεν έχει αρκετό χρόνο συμμετοχής και να κόψω από εκείνον και να γράψω για τον νέο ηθοποιό. Αυτό το γεγονός σε σχέση με ό,τι γράφεται για εκείνον δεν έχει καμία σχέση», λέει στο mytv.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved