Μαυροματάκης: «Σε καιρό κρίσης, ο κόσμος πάει συνεχώς προς το χειρότερο»
Media

Μαυροματάκης: «Σε καιρό κρίσης, ο κόσμος πάει συνεχώς προς το χειρότερο»

Ηθοποιός και σκηνοθέτης, με πληθώρα θεατρικών και τηλεοπτικών περγαμηνών.

Ο Μανώλης Μαυροματάκης μίλησε για τον ρόλο του συνταγματάρχη διοικητή στη σειρά «Παρουσιάστε» του ΑΝΤ1, για τη συνεργασία του με τον Γιάννη Μπέζο, ενώ εξέφρασε την άποψη του για τα ριάλιτι.


-Ο ρόλος σας;
«Ο Θανάσης Σκορδάς είναι ο συνταγματάρχης διοικητής του γειτονικού στρατοπέδου από . αυτό που είναι διοικητής ο Λευτέρης Γούλας. Είναι ένας άνθρωπος απελπισμένος γιατί είναι υποχρεωμένος να συγκατοικεί με αυτόν τον άνθρωπο, που κάποτε ήταν φίλοι αλλά τα χάλασαν -μια γυναίκα μπήκε στη μέση και τους χώρισε. Είναι δύο άνθρωποι με εντελώς διαφορετική νοοτροπία. Ο Λευτέρης Γούλας είναι διοικητής ενός στρατοπέδου καταδρομέων πιο τακτοποιημένου, πιο πραγματικού, ενώ εγώ είμαι ένας διοικητής πιο ανθρώπινος, πιο χύμα και πιο απελπισμένος, γιατί με έχει αφήσει η γυναίκα μου και το παιδί μου. Και δεν αντέχω και τα κώλυμα του γείτονα μου. Συγκατοικούμε κα ξεκινάει ένα θέμα πρεστίζ για το ποιος θα είναι ο αρχηγός».


-Είναι η πρώτη φορά που συνεργάζεστε με τον Γιάννη Μπέζο. Έχετε άγχος;
«Ναι, και έχω και αγωνία. Έχουμε πολύ καλή σχέση, είναι ένας άνθρωπος πολύ γενναίος και ανοιχτός και με μεγάλη επιμονή και προσοχή στη δουλειά του. Αυτό σε κάνει να αισθάνεσαι ασφαλής. Η αγωνία μου είναι να μπορέσω να ανακαλύψω τους κοινούς μας κώδικες, αλλά και τους δικούς του».


-Τι περιμένετε για τη σειρά;
«Αυτό που περιμένω, πρώτα πρώτα, είναι να μου αρέσει και μετά βλέπουμε. Ποτέ δεν είναι το πρώτο μου κίνητρο η ανταπόκριση με απορροφά η προσωπική μου προσδοκία σε αυτό που θα κάνω και πώς θα το κάνω».


-Όταν είναι ψηλά ο πήχης της προσωπικής προσδοκίας, δεν θα είναι και το σύνολο καλύτερο;
«Ναι, αν έχεις επαφή με το τι γίνεται γύρω σου. Αν έχεις συναίσθηση, αν αυτό που εσύ βάζεις ψηλά είναι και για τους άλλους. Πρέπει να είναι σωστή η εκτίμηση σου».


- Βλέπετε τηλεόραση; Έχετε άποψη για τα ριάλιτι;
«Δεν θέλω να τα δω καθόλου, ούτε για κουτσομπολιό, ούτε την επικεφαλίδα. Είναι δείγμα για το πού έχει φτάσει αυτή η κοινωνία. Δεν πάμε καλά και η τηλεόραση είναι εδώ για να θρέφει αυτό το κομμάτι. Σε καιρό κρίσης, ο κόσμος πάει συνεχώς προς το χειρότερο, δυστυχώς», είπε στον Τηλεθεατή.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved