Λαμπρόπουλος – Ράπτης: «Η ελληνική τηλεόραση είναι τυχερή που μας έχει»
Media

Λαμπρόπουλος – Ράπτης: «Η ελληνική τηλεόραση είναι τυχερή που μας έχει»

Ο Φάνης Λαμπρόπουλος και ο Νικόλας Ράπτης από την Παρασκευή 2 Οκτωβρίου παρουσιάζουν την νέα εκπομπή του ΑΝΤ1 «Χιούστον το λύσαμε».

Οι δύο παρουσιαστές μίλησαν για το πως προέκυψε η πρόταση, πώς κατέληξαν σε αυτόν τον τίτλο, ενώ αποκάλυψαν τι να περιμένουν να δουν οι τηλεθεατές.
Από την Παρασκευή 2 Οκτωβρίου παρουσιάζετε τη νέα σας εκπομπή «Χιούστον το Λύσαμε» στον ΑΝΤ1.

Πώς προέκυψε Αυτή η πρόταση;
ΦΑΝΗΣ ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ: «Αρχικά, η ελληνική τηλεόραση είναι τυχερή που μας έχει. Της άξιζε αυτή η αναβάθμιση. Η πρόταση ήρθε αυθόρμητα, όταν συνειδητοποίησα ότι μπορούσα να χειραγωγήσω στέλεχος του καναλιού επειδή με θαύμαζε το παιδίτου. Έπειτα από αρκετή αναγκαστική παρέα, φιλικά χτυπήματα στην πλάτη και συναντήσεις για γκολφ, λύθηκε το πρόβλημα».
ΝΙΚΟΛΑΣ ΡΑΠΤΗΣ: «Εμείς τους το προτείναμε. Βασικά, εδώ και δύο χρόνια τους το λέμε, απλά δεν περιμέναμε να πουν ναι! Μας αιφνιδίασαν και τώρα είναι αργά, δεν μπορούμε να κάνουμε πίσω».


Πώς καταλήξατε σε αυτόν τον ευφάνταστο τίτλο εκπομπής;
Φ.Λ.: «Κανονικά ήταν να λέμε την εκπομπή «Χιούστον το λούσαμε». Χιούστον λεγόταν ένας Τεξανός θείος μου, ο Χιούστον Λαμπρόπουλος, που το 'χε καημό να αποκτήσω δική μου εκπομπή στην τηλεόραση. Όταν νόμιζα ότι αυτό δεν θα συνέβαινε ποτέ, του έστειλα μήνυμα που έλεγε «θείε Χιούστον, το λούσαμε», εκείνος διάβασε «Το λύσαμε» και χάρηκε τόσο πολύ, που είπε «Τώρα μπορώ να πεθάνω». Ήταν, βέβαια, και 99 χρόνων. Με αυτόν τον τρόπο θέλησα να τον τιμήσω».
Ν.Ρ.: «Ήταν ξεκάθαρα δική μου ιδέα. Ό,τι και αν ακούσεις και ό,τι και αν σου πουν, θα είσαι η πρώτη που ξέρει την αλήθεια για το πρότζεκτ».


Πώς συνδέεται ο τίτλος με όσα θα παρακολουθήσουμε στην εκπομπή;
Φ.Λ.: «Όπως κατάλαβες, τελικά δεν συνδέεται ο τίτλος με τίποτα. Απλά, ανεξάρτητα από τον θείο Χιούστον, σκεφτήκαμε ότι θα φαινόμασταν πιο ωραία παιδιά σαν αστροναύτες, άσε που η πορτοκαλί φόρμα κόβει. Εναλλακτικά, θέλαμε να ντυθούμε σέρφερ, μπαρίστες ή γιατροί».
Ν.Ρ.: «Δεν έχει απολύτως καμία σχέση ο τίτλος με το περιεχόμενο και αυτό είναι κάτι το οποίο από μόνο του είναι ενδιαφέρον, θεωρώ ότι κατά βάθος ψάχναμε χώρο για να είμαστε μόνοι μας και τελικά πέρασε η ιδέα».


Τι να περιμένουν να δουν οι τηλεθεατές;
Φ.Λ.: «Οι τηλεθεατές να περιμένουν να δουν μια εκπομπή που θα θυμίζει κάτι μεταξύ «Άγριων Μελισσών» και «ΡουΚ Ζουκ», με στοιχεία από την εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα».
Ν.Ρ.: Την ίδια ώρα, έχει Αγγελική Νικολούλη και «Big Brother Libe»... Είναι μια πρόταση καλή για Παρασκευή βράδυ».


Θα έχετε καλεσμένους από όλους τους χώρους;
Φ.Λ.: «Αν και προτεραιότητα μας είναι να προσκαλέσουμε άτομα από ανοιχτούς χώρους, θα μας άρεσε να πειραματιστούμε και με τους κλειστούς».
Ν.Ρ.: «Θέλουν να έρθουν καλεσμένοι από όλους τους χώρους;»


Ποιοι είναι οι στόχοι σας για το νέο σας τηλεοπτικό εγχείρημα;
«Φ.Λ.: Βασικοί στόχοι είναι να μη μας κόψουν στον πρώτο μήνα και να μη μας καταγγείλει το ΕΣΡ για προσβολή του εαυτού μας. Δευτερεύον στόχος είναι να γίνουμε ακόμα πιο διάσημοι, για να μας κερνάνε στα μπουζούκια το καλοκαίρι του 2021».
Ν.Ρ.: «Να μη μας κόψουν μετά την πρώτη εκπομπή».


Έχετε άγχος;
Φ.Λ.: «Αυτή τη στιγμή έχω αρκετό άγχος γιατί νομίζω πως άφησα ένα τάπερ με φέτα στο γραφείο συσκέψεων προχθές και θα μυρίσει ο τόπος. Επίσης, έχω άγχος με τον κορονοϊό και τις μάσκες μήπως δεν με αναγνωρίζουν στον δρόμο. Καμιά φορά στα ΚΕΠ, κατεβάζω λίγο τη μάσκα μπας και με αναγνωρίσουν απ' τη μύτη».
Ν.Ρ.: Για ποιο πράγμα;».


Όταν αποχωρήσατε από την εκπομπή «The 2Night», ο Γρηγόρης Αρναούτογλου σας έδωσε κάποια συμβουλή;
Φ.Λ.: «Μας συμβούλεψε να μην είμαστε ο εαυτός μας και όλα τα υπόλοιπα θα έρθουν από μόνα τους».
Ν.Ρ.: «Να παραμείνουμε όπως είμαστε, να είμαστε ο εαυτός μας και να συνεχίσουμε να κάνουμε πράγματα που μας αρέσουν».


Η συνεργασία σας μετράει χρόνια. Τι είναι αυτό που σας δένει;
Φ.Λ.: «Μας δένει μία σχέση συμφέροντος. Είμαστε σαν τα ζευγάρια των διασήμων, που μόνοι τους είναι αδιάφοροι αλλά μαζί ανεβαίνουν οι μετοχές τους».
Ν.Ρ.: «Το καλό φαγητό...».


Είναι εύκολο να συνεργάζονται δύο φίλοι;
Φ.Λ.: «Φαντάζομαι ναι, γιατί είχα συνεργαστεί πολύ παλιό μ' έναν φίλο και δεν υπήρχε πρόβλημα».
Ν.Ρ.: Είμαστε οριακά σε «σχέση» τρία χρόνια, δέκα ώρες την ημέρα μαζί».

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα του ενός και του άλλου;
Φ.Λ.: «Ωραία ερώτηση «Βachelor» ήταν αυτή. Είμαι πολύ κοινωνικός, ευαίσθητος, εξωστρεφής και δεν μπορώ την αδικία. Το ελάττωμα μου είναι πως είμαι αληθινός και ευαίσθητος. Σε αυτό το σημείο να αρπάξω την ευκαιρία που μου έδωσα και να προσκαλέσω δημόσια στην εκπομπή μας τον Παναγιώτη Βασιλάκο, αν φυσικά μπορεί και δεν έχει κανονίσει κάτι».
Ν.Ρ.: «Το μεγάλο πλεονέκτημα του Φάνη είμαι εγώ και παράλληλα το μεγάλο μειονέκτημα του».


Τι ρόλο παίζει το γέλιο στη ζωή σας;
Φ.Λ.:«Πολύ χρήσιμο. Με το γέλιο μπορείς να καλοπιάσεις το αφεντικό σου όταν σου λέει αποτυχημένα αστεία και να πετύχεις και προαγωγή, αν προσθέσεις «κλάμα» και λίγο δάκρυ».
Ν.Ρ.: Βασικό είναι να περνάς καλά σε αυτό που έχεις επιλέξει να κάνεις για να βιοπορίζεσαι. Σε αυτό θεωρώ τον εαυτό μας τυχερό, γιατί έχουμε μια ομάδα από το Netwix που μεταφέρθηκε τηλεοπτικά και μαζί με τις προσθήκες των ανθρώπων του ΑΝΤ1 έχουμε κάνει ένα σύνολο που τουλάχιστον γελάμε. Και καλά να μην πάμε, θα έχουμε να λέμε ότι περάσαμε καλά», είπε στο MY TV.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved