Νίκος Πολυδερόπουλος: «Ο,τι κι αν μου δώσεις μπορώ να το κάνω επιτυχία»
Media

Νίκος Πολυδερόπουλος: «Ο,τι κι αν μου δώσεις μπορώ να το κάνω επιτυχία»

Μπορεί να μετρά λίγα χρόνια στον χώρο της τηλεόρασης, όμως έχει χαρίσει στο κοινό στιγμές άφθονου γέλιου αλλά και καθηλωτικού σασπένς μέσα από διαφορετικούς και κόντρα ρόλους.

Ο Νίκος Πολυδερόπουλος σε πρόσφατη συνέντευξή του εξέφρασε την άποψη του για τα ριάλιτι, ενώ αποκάλυψε τα όνειρα του και αν θα ήθελε να παρουσιάσει εκπομπή.

Τι γνώμη έχεις για τα ριάλιτι;

«Δεν με ενδιαφέρει, δεν με αφορά ποιος είπε τι και πού. Λυπάμαι μόνο για τα παραδείγματα που παίρνει η νεολαία, τα νέα παιδιά».

Εχεις πρωταγωνιστήσει σε μεγάλες επιτυχίες, οπότε έχεις το άγχος τη επιλογής μιας δουλειάς θέλοντας να υπάρχει το ίδιο αντίκρισμα;

«Υπήρξε μία στιγμή στη ζωή μου που έκανα μια δουλειά, στην οποία κοίταξα το «brand name», δεν άκουσα το ένστικτο μου, τους ανθρώπους που θα συνεργαζόμουν και δεν μου βγήκε σε καλό. Εγώ είμαι ένας άνθρωπος που έχω μεγαλώσει με πολλή αγάπη από την οικογένεια μου. Κι εμένα και τα αδέρφια μου μας έμαθαν να αγαπάμε γι’ αυτό που είμαστε. Οπότε, αυτό με ακολουθεί πάντα, κοιτάζω να άλλα πράγματα στη δουλειά, γι’ αυτό πορεύομαι με ένστικτο και συναισθηματισμούς. Ο,τι κι αν μου δώσεις μπορώ να το κάνω επιτυχία γιατί το αγαπάω. Ομως, όταν υπάρχει αντιπαλότητα, δεν λειτουργώ όπως θέλω».

Εχεις σκεφτεί αν θα μπορούσες να κάνεις οποιαδήποτε άλλη δουλειά;

«Με το χέρι στην καρδιά θα σου πω ότι και αύριο να βρεθώ εκτός, δεν με ενδιαφέρει καθόλου. Μπορώ να δουλέψω σε οικοδομή, να γίνω σερβιτόρος, να πάω να μείνω μόνιμα στη Γαύδο. Για μένα δεν έχει σημασία πόσες φορές πέφτεις, αλλά πόσες φορές σηκώνεσαι».

Εκπομπή θα έκανες;

«Δεν μου έχει γίνει πρόταση, αλλά δεν θα απέρριπτα τίποτα, πάντα συζητώ, στις δουλειές δεν λέμε όχι χωρίς να συζητήσουμε».

Ποια είναι τα όνειρα σου;

«Θα ήθελα να εξελιχτώ πάνω σε αυτό που κάνω, θέλω να έχω υψηλές προσδοκίες και κάποια στιγμή να κάνω τη δική μου θεατρική παραγωγή. Ακόμη, θα ήθελα να μου ανοίξουν πόρτες, στο Netflix, θα το ήθελα πολύ και θα το κυνηγήσω».

Εχεις κάνει φίλους από τον χώρο της τηλεόρασης και της υποκριτικής;

«Είμαι της άποψης ότι οι φίλοι μας, οι άνθρωποι που έχουμε δίπλα μας πρέπει να είναι περιστέρια, να μας Βοηθούν να πετάξουμε. Οπότε έχω επιλέξει με προσοχή τους φίλους μου, ξέρω γιατί τους κάνω παρέα εδώ και 25 χρόνια, ξέρουν γιατί με κάνουν. Μπήκα στον κύκλο για δουλειά, όχι για να κάνω παρέες. Οπότε περνάω καλά με τους συναδέλφους μου, αλλά μετά ο καθένας σπίτι του. Νομίζω ότι αυτό μου δίνει μία ισορροπία στη ζωή μου», είπε στο Τύπος TV.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved