Άγριες μέλισσες: Τον αναγνωρίζεις; Κι όμως παίζει στο σήριαλ (photos-video)
Media

Άγριες μέλισσες: Τον αναγνωρίζεις; Κι όμως παίζει στο σήριαλ (photos-video)

Άγριες μέλισσες: Όσο και να τον κοιτάς δύσκολα θα τον αναγνωρίσεις. Η είσοδός του στο καθημερινό σήριαλ του ΑΝΤ1 έγινε πριν από μερικές ημέρες και έχει ήδη κερδίσει τις εντυπώσεις.

Η αλλαγή στην εμφάνισή του μεγάλη. Όσο και να τον κοιτάς δύσκολα τον αναγνωρίζεις.

Η επιβλητική παρουσία του σε κάνει να μην περνάει απαρατήρητος και να τρομάζεις με το πώς μπορεί να εξελιχθεί η ιστορία της σειράς από το ρόλο του. Ο ήρωας που υποδύεται, όπως λένε τα spoilers, θα παίξει καταλυτικό ρόλο στη ζωή της Λενιώς στη φυλακή.

Ο λόγος για τον Τάσο Σωτηράκη, ο οποίος ερμηνεύει τον Λάζαρο Γκούμα, τον δεσμοφύλακα της Ελένης Σταμίρη και δεξί χέρι του Μάνου Βόσκαρη, τον οποίο υποδύεται ο Βασίλης Μπισμπίκης. Απότομος, βίαιος, είναι τα αυτιά και τα μάτια του διευθυντή του και έχει την απόλυτη εμπιστοσύνη του.

Ο εξαιρετικός ηθοποιός, μόλις αποδέχτηκε την πρόταση για να παίξει στις Άγριες μέλισσες, ξύρισε την μακριά γενειάδα του, την οποία είχε τα τελευταία δύο χρόνια, μιας και υποδυότανε τον Άρη Βελουχιώτη. Μια παράσταση, την οποία σκηνοθέτησε ο Βασίλης Μπισμπίκης και γνώρισε τεράστια επιτυχία στο θέατρο Cartel. Μάλιστα η παράσταση ήταν sold out και τις δύο χρονιές.

Δείτε στην gallery που ακολουθεί, την μεταμόρφωση του Τάσου Σωτηράκη, του δεσμοφύλακα που θα κάνει μαζί με τον Βασίλη Μπισμπίκη, τη ζωή της Λενιώς κόλαση...

Δείτε το τρέιλερ της παράστασης που πρωταγωνιστούσε

Και δείτε τον Τάσο Σωτηράκη, που υποδύεται τον Λάζαρο Γκούμα στις Άγριες Μέλισσες!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved