Άγριες μέλισσες: Να γιατί η Ανέτ δεν αποκαλύπτει στον Μελέτη ποιος είναι ο πατέρας του
Media

Άγριες μέλισσες: Να γιατί η Ανέτ δεν αποκαλύπτει στον Μελέτη ποιος είναι ο πατέρας του

Άγριες μέλισσες: Σε συνέντευξη που παραχώρησε η Κάτια Δανδουλάκη σε εβδομαδιαίο περιοδικό έκανε διάφορες αποκαλύψεις και έδωσε το δικό της spoiler για τα επόμενα επεισόδια της σειράς τους ΑΝΤ1.

Η «Ανέτ», μεταξύ άλλων, ανέφερε τον λόγο, σύμφωνα με τον οποίο δεν αποκαλύπτει στον γιο της, Μελέτη, ποιος είναι ο πατέρας του.

Ο πόνος της Ανέτ είναι αβάστακτος εξαιτίας της άρνησης του γιου της να την αποδεχτεί, αν όχι να την αγαπήσει.

«Όντως, όμως ο Μελέτης έχει δικαιολογητικά. Ό,τι και να του εξηγήσει η μητέρα του, εκείνος θέλει να μάθει τον πατέρα του και δεν μπορεί να του πει τίποτα. Η Ανέτ δεν το κάνει για να μη νιώσει προϊόν ενός βιασμού. Αυτή είναι μια δεύτερη απόρριψη για τον γιο της. Δεν ξέρει πώς να το διαχειριστεί. Μπαίνουν τα πράγματα σε πολύ δύσκολο ψυχολογικό πηγάδι. Το μόνο που μπορεί να κάνει η γυναίκα αυτή είναι να μην τον πληγώσει κι άλλο και να τον αφήσει ελεύθερο να μιλήσει η ψυχή του για το αν θα πλησιάσει τη μάνα του ή όχι. Η ιστορία του Μελέτη με τη μητέρα του δεν έχει ακόμη κορυφωθεί».

Θα αγγίξουν οι ψυχές τους;

«Σταύρωσα" τη Μελίνα να μου πει. Δεν ξέρω, το σκέφτονται πολύ. Όταν τελειώσει η σειρά, πάντως, δεν θα έχει μείνει καμία απορία και τίποτα ανεξιχνίαστο».

Θα μάθει η Ανέτ ότι ο Μελέτης και η Πηνελόπη συνεχίζουν να είναι ζευγάρι;

«Από τη διαίσθηση μου νομίζω ότι θα το μάθει και πως δεν θα της το αφήσουν κρυφό».

Ο Μιλτιάδης, στην προσπάθεια του να δολοφονήσει τον Δούκα, πυροβολεί τον Μελέτη. Η Ανέτ θα αλλάξει στάση απέναντι στον αδελφό της;

«Εχει για εκείνον την ίδια αγάπη που έχει και για τον Δούκα, όπως μια μάνα που δεν ξεχωρίζει τα παιδιά της, ακόμη κι αν το ένα έχει πιο κακό χαρακτήρα από το άλλο».

Ο Μελέτης θα χάσει το μάτι του στην προσπάθεια του να προστατεύσει τον Δούκα.

«Εκεί θα φύγει ολόκληρη η ζωή της Ανέτ. Είναι κάτι που θα τον κάνει να σκεφτεί πολλά και να αναθεωρήσει ζητήματα όπως για το αν πραγματικά ανήκει σε αυτή την οικογένεια, και θα κάνει πολλές άτσαλες κινήσεις γιατί δεν είναι εύκολο να διαχειριστείς τη μετατόπιση ψυχής».

Θα φύγει ο Μελετης από το Διαφάνι;

«Θα φύγει, γιατί για ένα διάστημα πρέπει να αποστασιοποιηθεί από την Πηνελόπη όπως και η Ανέτ θα επιστρέψει στο Παρίσι μόνη για να βάλει μια τάξη στη σκέψη της. Στο τέλος της σεζόν θα δούμε τι θα έχει συμβεί μετά από έξι χρόνια. Η Ανέτ θα ξαναγυρίσει στο χωριό, αλλά δεν ξέρω αν θα μείνει ή θα ξαναφύγει».

©2010-2023 Gossip-tv.gr - All rights reserved