Big Brother αποκλειστικό: Νίκος: «Με ενοχλούσε η Αφροδίτη. Να είμαστε λίγο αξιοπρεπείς»
Media

Big Brother αποκλειστικό: Νίκος: «Με ενοχλούσε η Αφροδίτη. Να είμαστε λίγο αξιοπρεπείς»

Big Brother: Ο Νίκος Ζέκος, αποχώρησε πρόσφατα από το ριάλιτι του ΣΚΑΙ και σε συνέντευξη που παραχώρησε στο gossip-tv.gr, μίλησε για όλους και για όλα.

Ο παίκτης του Big Brother, μας μίλησε με απόλυτη ειλικρίνεια. Αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στις σχέσεις του με τους άλλους παίκτες, σε αυτά που τον ενόχλησαν και στην εμπειρία που έζησε.

Έχεις επιστρέψει στην καθημερινότητα;

Εννοείται. Μία μέρα είδα την οικογένεια και μετά κατευθείαν για δουλειά στο χωράφι.

Τι σου λένε οι συγχωριανοί σου;

Μου λένε μπράβο επειδή κράτησα ένα επίπεδο. Ήμουν αυτός που είμαι, αληθινός, δεν έδειξα κάτι άλλο.

Το ότι ήσουν αληθινός σου στοίχισε;

Εγώ πιστεύω ότι έπαιξε ρόλο το γεγονός ότι μπήκα μετά από δύο βδομάδες και οι περισσότεροι παίκτες είχαν γνωριστεί καλύτερα. Ήμουν η εύκολη ψήφος. Ψήφιζαν τον καινούργιο.

Ένιωσες αδικία όσο ήσουν μέσα;

Όχι, δεν ένιωσα αδικία. Μόνο ότι με ψήφιζαν χωρίς να υπάρχει κάποιος ιδιαίτερος λόγος.

Αν ήσουν υποψήφιος με άλλα πρόσωπα θεωρείς ότι θα είχες παραμείνει;

Δεν το γνωρίζω αυτό. Είναι στην κρίση του κόσμου.

Στο σπίτι υπήρχαν κάποιες κλίκες. Εσύ έκανες παρέα με τη Ράνια, τον Πυργίδη και τον αντιδήμαρχο. Θεωρείς ότι έγινες μέρος μιας κλίκας;

Δεν είχα πρόβλημα με κανένα παιδί. Απλά έκανα παρέα με τα άτομα που είχαμε και πέντε κοινά. Ο αντιδήμαρχος για παράδειγμα είναι κι αυτός από επαρχία. Είναι από τη Βόρεια Ελλάδα, ασχολείται με τα αγροτικά, έχει ροδάκινα στο χωριό του, στη Σκύδρα. Η Ράνια είναι κι αυτή από αγροτική οικογένεια. Έχει κι αυτή τα ακτινίδια, έχουν τα δέντρα τους. Και ο Πυργίδης είναι από Θεσσαλονίκη. Με αυτούς τους ανθρώπους θα πιούμε κι έναν καφέ αύριο μεθαύριο, όταν θα βγουν, δεν θα χαθούμε. Με τους άλλους δεν έχω κοινά.

Πώς ήταν όταν μεταμορφώθηκες σε Δημήτρη Πυργίδη;

Μου άρεσε πάρα πολύ. Μου αρέσει να κάνω ρόλους, να μιμούμαι. Το διασκέδασα.


Η Άννα Μαρία ανέφερε στον Big Brother ότι ταίριαξε μαζί σου. Εσύ το ένιωσες αυτό;

Την αγαπάω και την εκτιμώ πάρα πολύ σαν άνθρωπο. Έχει πάρα πολύ καλή ψυχή. Όταν με το καλό τελειώσει το παιχνίδι, θα ανταμωθούμε και με την Άννα Μαρία να τα πούμε, να πιούμε το καφεδάκι μας, να φάμε. Την έχω καλέσει και στο χωριό και μου είπε θα έρθει να με βρει.

Πώς ήταν η συμπεριφορά της στο σπίτι;

Της δίνω πολλά δίκια. Προσπαθεί να κάνει σωστή διαχείριση μέσα στο σπίτι. Κάποιοι δεν θέλουν να κάνουν σωστή διαχείριση και αδικούν κάποια άτομα σχετικά με το φαγητό. Κυρίως γι’ αυτό μαλώνουν. Η Άννα Μαρία προσπαθεί να μην αδικήσει κανέναν. Μοιράζει σωστά τα τρόφιμα και βρίσκει τον μπελά της.

Κάποιες από τις κοπέλες έχουν σχολιαστεί για το στιλ τους και το γεγονός ότι είναι προκλητικές. Εσένα πώς σου φαινόταν αυτό;

Με ενοχλούσε πολύ αυτό το πράγμα γιατί έβλεπες για παράδειγμα να μπαίνει η Αφροδίτη στην πισίνα και να βγάζει και τα εσώρουχά της και δεν μου άρεσε αυτό σαν εικόνα. Πρέπει να είμαστε λίγο αξιοπρεπείς.

Βλέπεις τώρα Big Brother;

Για να είμαι ειλικρινής, είμαι όλη την ημέρα στα χωράφια και γυρνάω στο σπίτι κουρασμένος και κοιμάμαι. Ενώ θέλω να το δω δεν το προλαβαίνω, με παίρνει ο ύπνος.

Πώς πήρες απόφαση να δηλώσεις συμμετοχή στο Big Brother;

Δήλωσα συμμετοχή και για την εμπειρία και για το χρηματικό έπαθλο. Ήθελα να βοηθήσω την οικογένεια. Αν δηλαδή κέρδιζα, θα έπαιρνα ένα σπίτι για την οικογένειά μου. Δεν μας βγήκε, όλα καλά, συνεχίζουμε τη ζωή μας από εκεί που είχαμε μείνει.

Θα πήγαινες ξανά σε κάποιο ριάλιτι;

Όχι δεν θα ξαναπήγαινα. Νομίζω ότι φτάνει. Μια δοκιμή αρκεί.


Αν σε έπαιρναν και πάλι από την παραγωγή του Big Brother για να ξαναμπείς, θα πήγαινες;

Αυτό το έχω συζητήσει με τη γυναίκα μου. Εγώ της είπα ότι δεν θα ξαναέμπαινα στο σπίτι αλλά εκείνη μου είπε πως αν μου ξαναγίνει πρόταση να πάω. Για χατίρι της και μόνο θα ξαναπήγαινα.

Η γυναίκα σου σε στήριξε σε όλο αυτό; Σε είδαμε και στο live που συγκινήθηκες. Σου έλειπε η οικογένειά σου;

Μου λείπανε πάρα πολύ. Είναι δύσκολο αν δεν το ζήσεις να μην έχεις τους δικούς σου ανθρώπους. Μου λείπανε πάρα πολύ. Κι εγώ έβλεπα παλαιότερα σε άλλα ριάλιτι κάποιους να κλαίνε και νόμιζα ότι ήταν ψεύτικο όλο αυτό. Είναι όμως αληθινό. Βγαίνει από μέσα σου.

Πήρες κάποιο λάφυρο από το σπίτι; Κάποιο αντικείμενο ή κάτι άλλο;

Πήρα την κούπα μου. Το κομπολόι μου το άφησα στον Δημήτρη Πυργίδη και του είπα να μου το δώσει όταν θα ξανασυναντηθούμε και στον φίλο μου τον αντιδήμαρχο άφησα μια εικόνα του Αγίου Παΐσίου για να τον φυλάει.

Μετάνιωσες για κάτι που έκανες ή δεν έκανες στο παιχνίδι;

Μετάνιωσα γιατί θα μπορούσα να πω κάποια πράγματα σε όσους με ενοχλούσαν στο σπίτι και δεν τα είπα. Τα κράτησα μέσα μου. Έπρεπε κάποια πράγματα να τα έλεγα πιο αυθόρμητα.

Σκέφτηκες να ακολουθήσεις κάποια στρατηγική;

Όχι, εγώ δεν μπήκα με καμία στρατηγική. Έκανα παρέα με τους ανθρώπους που είχαμε πέντε κοινά πράγματα να συζητήσουμε και βάζω πάνω απ’ όλα την αξία του ανθρώπου παρά τα λεφτά. Αν το πήγαινα στρατηγικά θα μπορούσα να πάω με την άλλη την ομάδα που ήταν και περισσότεροι και να το παίξω ύπουλα, να μην είμαι ο εαυτός μου για να προχωρήσω στο παιχνίδι. Δεν θα το έκανα όμως και δεν μετανιώνω γι’ αυτό.

Σε ποιον δεν θα ήθελες να πεις ούτε καλημέρα;

Δεν έχω κανένα πρόβλημα, όλους θα τους χαιρετίσω, δεν δημιουργήθηκαν έχθρες. Όλα καλά!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved