Χαιρέτα μου τον πλάτανο: Από το Διαφάνι στον Πλάτανο! Αγνώριστος ο Κλεομένης
Media

Χαιρέτα μου τον πλάτανο: Από το Διαφάνι στον Πλάτανο! Αγνώριστος ο Κλεομένης

Ο Θανάσης Κουρλαμπάς αποχώρησε από το Διαφάνι και ο λόγος είναι η «μετακόμισή» του στη νέα σειρά της ΕΡΤ «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο».

Στα πρώτα πλάνα που είδαμε το βράδυ της Δευτέρας (12-10) στην πρεμιέρα της σειράς, τρομάξαμε να τον γνωρίσουμε αφού για τις ανάγκες του νέου του ρόλου ο Κλεομένης υιοθέτησε ένα εντελώς διαφορετικό look!

«Παίρνω το οτομοτρίς για το επόμενο χωριό τον πανέμορφο ορεινό Πλάτανο. Είναι μια παραγωγή του Στούντιο ΚΑΠΑ και με πολύ μεγάλη χαρά βρίσκομαι και πάλι στη δημόσια τηλεόραση μετά από πολλά χρόνια.

Είναι ένα πολύ ωραίο σενάριο του Αγγέλου Χασάπογλου. Επιτέλους να γελάσει το χειλάκι το δικό μας και των τηλεθεατών. Είμαστε μια πλειάδα ηθοποιών με επικεφαλής τον Πέτρο Φιλιππίδη και η σκηνοθεσία είναι του Ανδρέα Μορφονιού. Είμαι πολύ χαρούμενος για αυτή τη συνεργασία καθώς είναι εντελώς διαφορετικό το είδος. Είναι βουτιά στην κωμωδία. Έχουμε ξεκινήσει με πολύ κέφι.

Είναι ένα τηλεοπτικό άλμα και αυτό είναι και το ενδιαφέρον για μένα. Να πηγαίνει από το ένα χωριό στο άλλο και το καθένα από αυτά να είναι εντελώς διαφορετικά όπως και οι χαρακτήρες των ανθρώπων», είχε πει ο ίδιος.

Δες τον στη gallery

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved