Elif: Ο Ταρίκ θυμώνει με τα ψέματα της Βιλντάν
Media

Elif: Ο Ταρίκ θυμώνει με τα ψέματα της Βιλντάν

Τι θα δούμε σήμερα, 13-10, στη σειρά, Elif

Η Ρεϊχάν και η Ελίφ απολαμβάνουν τη μέρα αλλά όταν επιστρέφει η Βιλντάν θυμώνει επειδή λείπει η Ελίφ και καλεί τη Ρεϊχάν για να επιστρέψουν αμέσως. Η Ρεϊχάν και η Ελίφ περιμένουν το λεωφορείο για να επιστρέψουν όταν περνάει από μπροστά τους ο Κερέμ και τις παίρνει μαζί του. Ο Ταρίκ ρωτάει τη Βιλντάν που είναι η Ελίφ και εκείνη του λέει πως κοιμάται αλλά εκείνη τη στιγμή επιστρέφει ο Κερέμ με τη Ρεϊχάν και την Ελίφ. Ο Ταρίκ θυμώνει με τα ψέματα της Βιλντάν.

Ο Σαφάκ λέει στην Τζουλιντέ πως ένας φίλος του ζητάει βοηθό και εκείνη χαίρεται. Εκείνη τη στιγμή έρχεται και ο Εμιρχάν και ο Σαφάκ καταλαβαίνει πως είναι ο γιος της. Του αρέσει η Τζουλιντά αλλά τώρα πιστεύει πως είναι παντρεμένη. Ο Ταρίκ τα βάζει με τη Βιλντάν και χάνει τον έλεγχο του επειδή η Ελίφ είναι συνέχεια μαζί με τη Ρεϊχάν και έχει και δικό της δωμάτιο.

Η Βιλντάν είναι τρομοκρατημένη. Η Παρλά ενημερώνει τον Κερέμ πως θα έρθει στην έπαυλη και εκείνος δεν δείχνει κανένα ενδιαφέρον σε αντίθεση με τη Χουμεϊρά. Η Χουμεϊρά αναζητά τον Ταρίκ. Ο Ταρίκ είναι στο δωμάτιο της Βιλντάν και την απειλεί. Της λέει πως η Ελίφ είναι σημαντική και το τελευταίο πράγμα που θέλει είναι η οικογένεια να δεθεί μαζί της…

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved