J2US: Οι εκπλήξεις στα ντουέτα, η σόλο Έφη Σαρρή και ο... Τρύφωνας! (videos)
Media

J2US: Οι εκπλήξεις στα ντουέτα, η σόλο Έφη Σαρρή και ο... Τρύφωνας! (videos)

J2US: Λίγες μέρες απέμειναν για τη μεγάλη πρεμιέρα του λαμπερού σόου και σχεδόν όλα είναι έτοιμα για να υποδεχτούν στο πλατό τα ζευγάρια που υπόσχονται να μας κάνουν να περάσουμε καλά κάθε Σαββατόβραδο. 

Το φετινό Just The 2 Of Us χαρακτηρίζεται από απρόοπτα, λάμψη και πολύ ταλέντο και όλοι αναμένουμε να παρακολουθήσουμε την πρεμιέρα του Σαββάτου. Ταλαντούχοι καλλιτέχνες και celebreties που συμμετέχουν στο show μίλησαν στην κάμερα της εκπομπής Ευτυχείτε για αυτή τη νέα πρόκληση που και οι ίδιοι περιμένουν με πολλή χαρά.

Λόγω της αναποδιάς η Πηγή Δεβετζή να έχει προσβληθεί από κορονοϊό, το "ταίρι" της στο J2US, η Έφη Σαρρή έμεινε μόνη και αν κρίνουμε από την παρουσία του Τρύφωνα Σαμαρά στο πλευρό της την ημέρα της φωτογράφισης δεν αποκλείεται να δούμε τη μεγάλη έκπληξη. Να δούμε δηλαδή τον Τρύφωνα για όσο χρειαστεί μέχρι να επιστρέψει η Πηγή στο πλατό, να είναι εκείνος ο παρτενέρ της Έφης Σαρρή.

Δείτε το βίντεο με όσα είπαν Σαρρή και Σαμαράς στην κάμερα:

Οι περισσότεροι από τους συντελεστές, μίλησαν στην κάμερα και έδειχναν ενθουσιασμένοι. Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, ο Γιώργος Τσαλίκης, ο Τριαντάφυλλος, η Ζένια Μπονάτσου και πολλοί ακόμα καλλιτέχνες που συμμετέχουν υπόσχονται να δώσουν επί σκηνής τον καλύτερό τους εαυτό, γεμάτοι χαρά και όρεξη για δουλειά.

Δείτε το βίντεο με όσα είπαν οι καλλιτέχνες λίγο πριν την πρεμιέρα του σόου:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved