GNTM: Η αποχώρηση - έκπληξη της σημερινής δοκιμασίας που δεν περίμενε κανείς!
Media

GNTM: Η αποχώρηση - έκπληξη της σημερινής δοκιμασίας που δεν περίμενε κανείς!

GNTM 3: Απόψε η δοκιμασία αποχώρησης άγχωσε και δυσκόλεψε πολλούς από τους παίκτες. 

Μετά το ολικό make over οι παίκτες ξύπνησαν σχεδόν... μουδιασμένοι με τη νέα τους εμφάνιση και οι περισσότεροι δεν ήταν πολύ ευχαριστημένοι.

Είδαμε το σπίτι του GNTM 3 να επισκέπτονται ο Δημήτρης Σκουλός με τον ηθοποιό Βασίλη Μίχα, για την πρώτη Polaroid φωτογράφιση και ένα μάθημα απόδοσης συναισθημάτων.

Στη δοκιμασία αποχώρησης, που ακολούθησε, τα επίδοξα μοντέλα έπρεπε να φωτογραφηθούν σε ένα κινηματογραφικό πλατό για καμπάνια οπτικών και ρολογιών. Ως συνεπιβάτες σε αυτοκίνητα vintage αισθητικής, κλήθηκαν να συνεργαστούν ανά ζευγάρια και να αποδώσουν διαφορετικά συναισθήματα στον φακό του Γιώργου Καλφαμανώλη.

Ο Ανδρέας Αθανασόπουλος, ως νικητής του τελευταίου πλατό, ήταν εκείνος, που επέλεξε τόσο τα ζευγάρια, όσο και τη συνθήκη και το όχημα της φωτογράφισης, επηρεάζοντας σημαντικά το τελικό αποτέλεσμα.

Προς έκπληξη όλων, η φωτογράφιση εξελίχθηκε στην πιο διασκεδαστική δοκιμασία και το αποτέλεσμα ενθουσίασε τόσο το σετ, όσο και τους κριτές στη συνέχεια στο πλατό.

Με τον ανταγωνισμό να κορυφώνεται, οι σχέσεις μεταξύ των επίδοξων μοντέλων γίνονται ολοένα και πιο τεταμένες και η συμβίωση μοιάζει να είναι απαιτητική υπόθεση.

Στο τέλος της μέρας, ένας δεν κατάφερε να κλέψει την παράσταση ενώ κάποιος έχασε τον δρόμο για την κατάκτηση του μεγάλου τίτλου του GNTM 3.

To ζευγάρι που κατάφερε να πάρει την καλύτερη φωτογραφία ήταν ο Δημοσθένης Τζουμάνης και ο Αιμιλιάνο Μάρκου ενώ τη δεύτερη θέση πήραν ο Έντουαρντ με τον Εμμάνουελ.

Στη σημερινή φωτογράφιση εκείνη που δέχτηκε την πιο αυστηρή κριτική και δεν κατάφερε να εντυπωσιάσει τους κριτές, εγκαταλείποντας το όνειρο και την πορεία της στο ριάλιτι μοντέλων ήταν για ακόμα μία φορά κοπέλα!

Δείτε στην παρακάτω gallery ποια είναι:

Δείτε το video της αποχώρησης.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved