Elif: Η Παρλά μισεί τη Ρεϊχάν και λέει φριχτά πράγματα για εκείνη
Media

Elif: Η Παρλά μισεί τη Ρεϊχάν και λέει φριχτά πράγματα για εκείνη

Τι θα δούμε σήμερα,14-10, στη σειρά, Elif;

Η Χουμεϊρά βλέπει τον Ταρίκ έξω από το δωμάτιο της Βιλντάν και τον ρωτάει τη δουλειά έχει εκεί. Ο Ταρίκ της απαντάει εκνευρισμένος με μια δικαιολογία και οι φωνές τους ακούγονται σε όλο το σπίτι. Η Ελίφ τρομάζει και η Ρεϊχάν την πηγαίνει στον κήπο. Όλοι νομίζουν πως η Ελίφ φοβάται όπως όλα τα παιδιά αλλά εκείνη φοβάται τον Ταρίκ γιατί εξαιτίας του είναι στην έπαυλη. Η Ελίφ εμπιστεύεται τη Ρεϊχάν και τον Κερέμ. Ο Ταρίκ βλέπει την Ελίφ με τη Ρεϊχάν στην πισίνα, τις πλησιάζει και στέλνει τη Ρεϊχάν να κάνει μια δουλειά για να μείνει μόνος του με την Ελίφ. Η Χουμεϊρα είναι μόνη της στο δωμάτιο της.

Το χέρι της αιμορραγεί γιατί μετά τον καυγά της με τον Ταρίκ έσπασε ό,τι βρήκε μπροστά της και ένα γυαλί της έκοψε το χέρι. Η Ματσιντέ πηγαίνει στο δωμάτιο της και πιστεύει πως ο Ταρίκ κάνει δυστυχισμένη την κόρη της. Η Χουμεϊρά όμως πιστεύει πως ο Ταρίκ της συμπεριφέρεται άσχημα εξαιτίας της μητέρας της. Η Ματσιντέ δεν τον ήθελε ποτέ για γαμπρό της και πάντα τον κρατάει σε απόσταση. Η Ματσιντέ της λέει πως αυτό που λέει δεν ισχύει αλλά η Χουμεϊρά δεν αλλάζει γνώμη. Ο Τσρίκ λέει μια ιστορία τρόμου στην Ελίφ και την απειλεί. Της λέει πως αν δεν υπακούει στις εντολές του και στις εντολές της Βιλντάν είναι καταδικασμένη να έχει ένα κακό τέλος. Η Ελίφ τρομαγμένη πηγαίνει στο δωμάτιο της Βιλντάν και κλείνει την πόρτα.

Η Λεμάν καταστρώνει ένα σχέδιο για να γνωρίσει την υπάλληλο του φαρμακείου, την Ογιά και να μάθει περισσότερα για αυτή καθώς τη θέλει για νύφη της. Η Παρλά πηγαίνει στην έπαυλη και η Χουμεϊρά την καλεί να μείνει για το δείπνο. Η Λεμάν μιλάει κατευθείαν στην Ογιά για τον Σαφάκ και της λέει ψέματα πως ο γιος της την αγαπάει και θα αυτοκτονήσει αν δεν την παντρευτεί. Η Ογιά χαίρεται όταν το ακούει και εκείνη την ώρα έρχεται ο Σαφάκ, που καταλαβαίνει πως κάτι περίεργο συμβαίνει. Η Ρεϊχάν σερβίρει καφέ στον Κερέμ και την Παρλά.

Η Παρλά τη μισεί και τη ζηλεύει και λέει φριχτά πράγματα για εκείνη, τα οποία η Ρεϊχάν ακούει. Ο Κερέμ της κάνει πλάκα στην αρχή ότι δήθεν συμφωνεί με όσα λέει. Η Ρεϊχάν το ακούει και πηγαίνει λυπημένη στην κουζίνα πριν ακούσει τον Κερέμ να μαλώνει την Παρλά για τα όσα τρομερά είπε. Η Παρλά απογοητεύεται από τον Κερέμ. Δεν μπορεί να πιστέψει πως υπερασπίζεται τη Ρεϊχάν και φεύγει έξαλλη...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved